Sök inlägg

torsdag 8 augusti 2013

Därför kommer Obama till Sverige

Obama har alltså ställt in sitt möte med Putin i Ryssland,för att markera hur sur han är över att inte Edward Snowden blir utlämnad till USA..... Då väljer Obama att åka till Sverige istället, Och svensk media skriver om hur goda våra relationer är med USA...Ja,varför tror ni att Obama väljer Sverige ? Självklart därför att Sverige är den lydstat han litar mest på... I Sverige slipper Obama besvärliga frågor om Edward Snowden eller Bradley Manning. Som bägge två ses som folkhjältar i hela världen.Men som Obama vill ge livstids fängelse.
Oppositionsledaren Stefan Löveń (S) försöker verka lite tuff och kräver att Sverige ska ta upp Guantanamofängelset med Obama...Knappast kontroversiellt eftersom Obama själv sagt att han vill stänga Guantanamo... Varför kräver inte Löveń att Snowden och Manning tas upp på Sverigemötet ? Eller handhavandet av dom bägge utvisade egyptier som CIA hämtade i Sverige 2001 och lät tortera ?
Därför att han är lika feg och lydig som Reinfeldt och dom andra i regeringen... Så klart kommer Obama bara hit om han får garantier för att inga obekväma frågor tas upp... Det vet både Löveń och Reinfeldt. Om vi har nån opposition idag i Sverige,så är det inte Socialdemokraterna iaf.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar