Sök inlägg

fredag 1 januari 2021

Nyårskrönika 2021

 2020 var ett fantastiskt år för mig.

Jag har varit sambo och jag har jobbat deltid.En bit in på året började även min sambo jobba deltid. Vi har haft det oförskämt bra med mycket fritid och god ekonomi. Eftersom vi varken är intresserade av krogliv eller utlandsresor så har vi levt precis som vanligt. Inte heller har vi behövt ursäkta oss när vi tackat nej till diverse tillställningar. Ett kanonår helt enkelt.

Däremot har jag förstått

att många andra har lidit hårt av pandemin och dess följder,och att många tycker att 2020 varit ett riktigt skitår, och utgår ifrån att 2021 måste bli bättre.Fel fel fel.

Här kommer nyårskrönikan över 2021


 

Läs och förfasa er.
Januari.
Det börjar med att allt fler åldringar vaccineras mot Covid-19 i Sverige. Att dom dör i samma takt som dom vaccineras är det inte så många som tänker på eftersom dom ändå var så gamla och skröpliga. I Finland däremot vaccinerar man personalen istället vilket leder till att man mycket snabbare bygger upp ett immunförsvar och personalen slipper smitta ner åldringarna. Här i Sverige går det trögt att bygga upp immunförsvar eftersom dom flesta vaccinerade dör undan.
I USA tvingas Trump att avgå men lovar att hämnas på alla idioter,och börjar bygga upp en sektliknande armé.

Februari.
Nedstängningen av Ringhals 1 och 2,den kalla vintern samt etableringen av Google,Facebook och Amazons stora serverhallar,och även det faktum att bitcoingruvorna börjar etablera sig i Sverige leder till elbrist.En chockhöjning av elpriset till det tredubbla ses som enda utvägen.
I Storbritannien  kräver den samlade fiskeflottan Boris Johnsons avgång eftersom dom känner sig lurade på Brexitavtalet. Dom har även börjat jaga Franska fiskebåtar ut från sina fiskevatten och skjuter skarpt.

Mars.
Covid-vaccineringen har nu kommit igång även bland ungdomar vilket leder till att dessa fullständigt ignorerar alla försiktighetsåtgärder som regeringen drivit igenom. Den andra vågen har nu övergått till en tredje mycket värre våg med muterad pandemi som fullständigt slagit ut sjukvården. Personal på Covidavdelningar som inte smittats har sagt upp sig, och Regeringen tvingas avgå.

April.
 Nyval i Sverige. Liberalerna åker ur Riksdan och Vänstern blir tredje största parti. Ingen sida får egen majoritet varför Moderatledaren Ulf,Den lille vuxne i rummet bjuder in miljöpartiet till samarbete.Fullständig kaos uppstår,SD hotar att samarbeta med S istället.
En övergångsregering inför total lockdown.
 Greta Thunberg ger upp sitt klimatkrig och deklarerar att hon låtit sterilisera sig eftersom människan är det största hotet mot miljön. Hon kommer också ut som Gamer.
Maj.
I Sverige går elbilsförsäljningen ner drastisk p.g.a det höga elpriset,vilket får övergångsregeringen att chockhöja bensin och dieselpriserna till ca 50 kr/L.
 
Det blir problem att vaccinera dom kriminella invandrargrupperna i förorten eftersom personalen vägrar.
 
Börserna kraschar i hela världen när det uppdagas att inget Covidvaccin biter på den muterade Coronavarianten från Afrika. 
Bankerna slutar att låna ut pengar.

Juni.
I USA försöker Trump med hjälp av sin privata armé ta makten i en statskupp. Den slås ner och Trump flyr till Costa Rica som inte har nån armé, i hopp om att det ska gå bättre där.
Det blir mer och mer klart att kvinnor som vaccinerats mot Covid inte kan bli gravida,med undantag av dom som vaccinerats med det ryska Sputnik. 

I Sverige stängs strömmen ner nattetid på grund av elbrist. Elbilarna står stilla.

Juli.
Alla rika länder har nu vaccinerat 90% av sina medborgare. Dom som vägrat vaccin blir av med sina pass och nekas sjukvård.

Sverige har fortfarande ingen regering men ingen orkar längre bry sig.
Anders Tegnell försvinner spårlöst och folkhälsomyndigheten läggs ner.

Augusti.
Det visar sig att trots att nästan alla ovaccinerade människor i fattiga länder blivit smittade så överlever nästan alla Coronan.
 
Sverige öppnar inga skolor denna höst.Lärarna permitteras och föräldrarna ska börja med hemundervisning istället.
 
Alla flygbolag har gått i konkurs, samt alla krogar i Sverige.

September.
EU erkänner att Covidvaccinet gjort kvinnor sterila och man försöker nu få tillgång till Ryska Sputnik åt kvinnor som inte vaccinerats.

I Sverige läggs alla äldreboenden ner. Dom gamlingar som inte har anhöriga som kan hysa in dom deporteras till Polen eller Lettland till billigare boenden.

Oktober.
 
Lockdown och fattigdom i västvärlden har nu lett till sån ökning av inbrott rån och stölder att Poliserna helt gett opp att jaga kriminella,och istället bara försöker skydda sig själva. I Sverige är det Klaner som styr i städerna, folk flyr ut på landet.
November.
Dom första ryska barnen vars mödrar vaccinerats med Sputnik börjar nu födas. Det visar sig att alla barnen är Zombies.

December.
Mänskligheten i västvärlden går nu mot sin undergång,och många flyr till U-länder. Här ser djurlivet  ett ljus i mörkret.Djuren kan äntligen ta över och fira en fröjdelig Jul.

10 kommentarer:

 1. Men snälla!! suck ... *tar mitt rep och letar efter ett träd med utsikt*

  SvaraRadera
 2. Ja fan vet om du inte får med denna krönika.//tompas11

  SvaraRadera
 3. Nästa nyår kommer vi att häpnas över din förmåga att se framtiden. Djupt imponerande skrivet.

  SvaraRadera
 4. Ett äkta bittterpittten perspektiv.

  SvaraRadera
 5. Vi får väl alla hoppas att jag har fel och att min svartsyn är obefogad.
  Förresten varför pratar ingen om cancerrisken med elbilar?
  Mycket ström och starka magnetfält brukar alltid öka cancerrisken i andra sammanhang ;)

  SvaraRadera
 6. Inte så svårt att skärma av farlig elektrisk strålning, men elbristen blir nog dyr att åtgärda. Min tro är att elbilar i nuvarande form är en övergående trend.

  SvaraRadera
 7. Sverige har varit illa ute tidigare i historien.
  En gång räddades vi av Gösta (Gustav) Eriksson (Vasa)
  Senast av Otto Mörners lyckade ragg i Paris den 25/6 1810
  Aldrig ge upp, mitt herrskap!

  skepparn

  SvaraRadera
 8. En inte helt otrolig framtid...

  /Westjamtland

  SvaraRadera
 9. Jag måste nästan tro på dig. Det har redan börjat. Du har missat en punkt. Alla datorer börjar krascha vilt och vi blir av med Internet. Det har redan börjat. Precis vid tolvslaget kraschade min hårddisk. Poff! Och - det är det värsta i det hela. Folk utan internet är inget folk.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja du har väl varit på några olämpliga sidor. Jag tror vi är övervakade. Min sambo fick plötsligt en massa reklam för BH-ar efter att hon spontanköpt några på en butik.

   Jag missade pöbeln som stormade Kapitolium också :)

   Radera