Sök inlägg

söndag 29 september 2019

Omskärelse


Men Annie Lööf beklagar beslutet. Ja hon törs väl inte stöta sig med Judarna? Hon är för religionsfrihet säger hon. Då undrar jag vad det är för religionsfrihet att bli omskuren av sina föräldrar när man är ett barn? Låt åtminstone folk bli vuxna innan dom väljer om dom vill bli religiösa eller inte.
 Sen vet ju alla varför Judarna omskär sina pojkar! Det är ju för att det ska vara svårare att runka, eftersom det Gud bevars är syndigt.

Annie tycker inte om att Muslimer omskär sina flickor, men att Judar omskär sina pojkar gillar hon. Hon är väl en manshatande feminist som gillar att plåga pojkar kanske?

Det är ganska konstiga religioner som omskär sina barn tycker jag. Vad har man för dålig Gud som gjort människan felkonstruerad, så att hen måste omskäras?
Nej förbjud religioner som omskär sina barn, och förbjud religioner som kränker homosexuella och oliktänkande, Och förbjud religioner som förtrycker sina kvinnor med slöjtvång.
Jag är så trött på att Sverige måste anpassa sig till en massa konstiga religioner som bara går ut på att göra livet surt för människan.

Bort med dom bara!

Lev i Synd!

 

6 kommentarer:

 1. När jag gick på komvux hade vi en religionslärare som även var väldigt berest. bla hade han levt några månader tillsammans med en beduinfamilj. Han var övertygad om att omskärelsepåbudet inom judendom och islam inte har det minsta med budskap från gud att göra. däremot hävdade han att för alla som upplevt en riktig sandstorm är det uppenbart varför den sedvänjan har uppkommit i ökenområden

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland är verkligheten enklare än man tror :)

   Radera
  2. Visst kan det vara en anledning...och här har det funnits och kan finnas snöstormar...huva- ligen säger jag bara.

   Radera
  3. men snön smälter det gör inte sandkorn som letar sig in mellan ollon och förhud och orsakar skavsår

   Radera
  4. Men kära nån!
   Friktionen blir ju så mycket skönare...

   Radera
 2. Jag håller helt och hållet med dig!
  Är så väldigt trött på att svenskarna ska anpassa sig efter de som kommer hit istället för tvärtom, som det fungerar i alla andra länder.

  SvaraRadera