Sök inlägg

fredag 12 juli 2019

Sugardaddy

Jag hörde på radion att det snackades om att det blivit vanligare med sugardaddys. Knäpp som jag är fick jag en tokig idé om att skoja till det lite och vända på rollerna. Så jag letade på en bild på en gammal gubbe som jag la ut på Instagram med texten.


Min pension är så låg att jag tvingas bli en Sugardaddy.

Jag får betalt för att låta några 14 åriga tjejer suga av mig.


Döm om min förvåning när jag fick förfrågningar på Instagram om att följa några för mig helt okända konton, med väldigt lättklädda flickor på bild? Jag skulle få ett personligt meddelande om jag tackade ja.

Min världsbild förändrades drastiskt på ett litet kick. Det som jag skämtade om var alltså på riktigt. Brudarna står alltså i kö för att få suga av en gammal gubbe, och dessutom betala för det. Jag blev lite sugen att tacka ja, men min älskling avrådde å det bestämdaste.
Internet är ett märkligt ställe.

2 kommentarer:

 1. De driver givetvis med dig!
  Kan man testa lite Lord Melbourn, kanske?
  Och få betalt!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror faktiskt att dom trodde att jag var en Sugardaddy.Fattade inte skämtet liksom.Eller så var det en datarobot som var programerad att söka på Sugardaddys. Deras sidor var garanterat inga vanliga sidor utan kopplerisidor.Rumpa i stringtrosor med 5 hjärtan som presentationsbild och ett hemligt meddelande till mig om jag blir hennes vän. 3 liknande konton ville bli min vän.
   kan även vara en Polisfälla.

   Radera