Sök inlägg

tisdag 25 juni 2019

OS

Vilken tur att vi inte fick OS

Fast egentligen var det väl inte tur utan snarare oskicklighet som gjorde att vi inte fick OS. Budgeten var ju bara blå dunster .Bara några veckor innan omröstningen fick budgeten göras om eftersom man räknat fel . Och kostnaderna på ca 7 miljarder för säkerheten har man inte ens tagit med i budgeten
Den kostnaden är om allt går bra. 
Men om nån galen Svensk jihadist eller återvänd IS-anhängare börjar leka Drottninggatan i repris ,då blir det helt andra kostnader och lidanden. OS i Sverige med våran nonchalanta inställning till terrorister och underbemannade Polis och försvarsmakt vore ju som att be om ett attentat.

Sen fattar jag bara inte hur Politikerna i Sverige kan tycka att OS i Stockholm skulle vara klimatsmart? Publiken skulle alltså pendla mellan Stockholm, Falun ,Åre och Lettland?  500 000 pers?

Hela upplägget framstår som ett helt idiotiskt högriskprojekt
Och regeringen med Löfve'n i spetsen framstår som lika naiva, korkade och handlingsförlamade som dom är med flyktingpolitiken.

Alla vet dessutom att det är mutor som gäller för att få OS.
Ja alla utom Sverige då förstås.

Men vi ska vara riktigt glada att vi slapp OS i Sverige. Det hade blivit en ekonomisk katastrof med fler nedlaggda äldreboenden och skolor. Sämre pensioner och fler uteliggare.Ökat läktarvåld, havererad lokaltrafik och några terrordåd på det. För en gångs skull är jag glad för att Sverige är så inkompetent som det är.
Ständigt denna skämskudde.4 kommentarer:

 1. Det är Jerlmyrs fel...ajajaj mina öron
  https://www.youtube.com/watch?v=tuNDHrQsMiE

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att använda ABBA för att söka OS, det är lika dumt som om Greta Thunberg skulle göra reklam för Tyska kolgruvor.

   Radera
  2. Ja eller skolstrejka för klimatet.//tompas11

   Radera