Sök inlägg

onsdag 9 januari 2019

På flykt från Islam

Hörde på radion

Om den Saudiska kvinnan Rahaf Mohammed al-Qunun Som försöker fly ifrån Saudiarabien till Australien via Thailand. Hon hade visum till Australien , men i Bangkok tog man hennes pass och meddelade henne att hon skulle skickas hem. Hon hotas med dödsstraff eftersom hon lämnat Islam, klippt håret och vägrar bära slöja.

Tydligen är det ganska vanligt att unga kvinnor från Saudiarabien försöker rymma hemifrån på det här viset. Men dom lyckas sällan, och skickas oftast hem till en mycket oviss framtid. En diktatur hjälper en annan. (Thailand gillar inte mänskliga rättigheter, och Saudiarabien vet nog inte ens vad det är) Men den här gånger råkade Rafat som låste in sig på ett hotellrum i Bangkok ha tillgång till Internet. Hon gick ut på sociala medier och skrek på hjälp och snart var bollen i rullning. Nu har FN:s flyktingorgan UNHCR gett henne flyktingstatus.

Plötsligt ska hon inte skickas hem, och plötsligt har Saudiarabien inte begärt henne utlämnad heller. Ingen har heller tagit hennes pass, och FN har hämtat henne utan protester.
Ibland är Internet väldigt bra att ha.

Återigen visar både Thailand och Saudiarabien vilka skitdiktaturer dom är. Två länder som Sverige och Svenskarna älskar, men där en flickas liv inte är värt nånting. Bara det är varmt, billigt och bra service så skiter Svenskarna i om mänskliga rättigheter respekteras eller inte.
Till Saudiarabien säljer Sverige vapen, och den Svenska regeringen åker dit, fjäskar och bär slöja.Här hemma spökar feministerna ut sig i slöja och stöder sharialagarna i hijabuppropet.

Jag undrar vad som hade hänt om Rahaf hade flytt till Sverige?

Hade fega Sverige vågat ta emot henne?
Jag tror inte det.

Verkligheten har fel värdegrund.

Sveriges feministiska regering som dom brukar se ut i muslimska diktaturer.

2 kommentarer:

  1. Vad jag vet säljer sverige vapen även till Thailand
    Flyg...

    SvaraRadera
  2. Väldigt bra talat. Det är sjukt hur Sverige har blivit, och feministerna förstår jag inte vad dom egentligen vill, men jag tror inte dom själva har riktig koll på det heller.

    Mvh Skogåsbon

    SvaraRadera