Sök inlägg

tisdag 1 januari 2019

Nytt år!

Åren står som spön i backen nuförtiden.

Knappt hinner man vänja sig vid ett nytt år, så är det dags för ännu ett nytt år.
Det mesta verkar ju bli sämre för varje år också. Ta bara det här med leksaksaffärerna. Top toy har gått i konkurs med leksaksbutikerna BR och Toys R Us. Det första som slog mig var att nu finns det ju inga leksaksbutiker kvar. Hur kan dom konka när dom inte har några konkurrenter kan man undra ?
Sen visar det sig att barnen tydligen inte vill leka med leksaker längre. Dom vill hellre ha dataspel och mobiler istället för leksaker. Och nu när leksaksbutikerna inte längre finns så kommer barnen att börja surfa på nätet ännu tidigare. 2019 blir året när bebisarna börjar beställa hem milkshake via internet istället för att bli ammade.

Men dom ensamkommande flyktingbarnen är väl inte så kräsna heller?
Vill inte dom ha leksaker?
Njae... Först och främst behöver dom rakhyvlar. Sen verkar dom snarare vilja ha raketer och fyrverkerier än leksaker. Synd nog har regeringen bestämt att 2019 blir det slut med fyrverkerier och raketer. Man kan ju undra varför? Nån  verkar jävlas med dom ensamkommande.

 Svenskarna beväpnar sig och sjuter ihjäl varandra i förorterna. Konstigt nog heter varken skyttarna eller offren Kalle,Olle, Niklas eller nåt annat svensklingande namn? Men dom kanske byter sina namn till Mohammed, Amir och soran för att få respekt i hirarkin? 
Poliserna är för få, och det går inte att fylla utbildningarna av nya Poliser i takt med att dom gamla säger opp sig.

Dessutom har ca 150 IS-soldater återvänt till Sverige utan att låsas in eller ens utredas.Under året kommer ca 1500 terrordömda att släppas i Europa.
Eftersom vi har fri rörlighet inom EU och Sveriges säkerhet är ett skämt så kommer nog många av dom till Sverige.

Vi har en eskalerande bostadsbrist som ingen verkar ta tag i. Vi har inte ens en regering i sikte. Hur det än går så kommer Sverige att få en svag regering som är beroende av Jimmie Åkesson eller Annie Lööf, i värsta fall av bägge.
Känns det som en bra start på nya året?

Lycka till med 2019 och god fortsättning.

Nyårsraketer i förorten


1 kommentar:

  1. Det var en bra sammanfattning av året som gått.

    Säger detsamma, lycka till med 2019.

    Mvh Skogåsbon

    SvaraRadera