Sök inlägg

torsdag 25 januari 2018

Sköna kameltår


Jag har alltid trott att Kameler på skönhetstävling, är benämningen på vissa män i publiken som tittar på de skönhetstävlande kvinnorna.

Men nu rapporterar Sveriges radio att man har skönhetstävlingar för kameler i Saudi Arabien. Dessa tävlingar är väldigt poppulära och det är stora pengar i omlopp.
 Först tyckte jag att det lät lite märkligt, men sen ramlade poletten ner.

 Det är naturligtvis svårt att ha skönhetstävlingar för kvinnor i ett land där kvinnor förväntas vara så beslöjade att det bara går att skilja dem åt med hjälp av färgen på slöjorna.
 Alltså tittar männen på Kameler istället.
Skönhetsidealet är långa tjocka läppar, och en man beskriver hur vackra läpparna på en kamel kan vara och att han blir sugen på att kyssa dom.
Vad Araberna mer vill göra med Kamelerna vill jag inte veta.

Nu har det framkommit att vissa Kameldrivare fuskar genom att injecera
 Botox i läpparna på dom sköna Kamelerna. Det är absolut förbjudet att fuska med skönheten i Kamelskönhetstävlingen. 
Vilken sund inställning tänker jag. Här har vi i västvärlden nåt att lära. I våra skönhetstävlingar för kvinnor är ju allt fusk tillåtet. Botox, silcon, smink mm.
Förresten!
Det har ju varit ett väldigt snack om att kvinnors kroppar exploateras hela tiden. Vi kanske också skulle börja med skönetstävlingar för Kameler, och förbjuda Miss Universum och alla andra miss-tävlingar. Saudi Arabien är ju för sjutton ett föregångsland. 
Vi borde införa Miss Camel!


Efter lite Googlande inser jag att det redan finns nåt liknande här i västvärlden

Men jag förstår inte riktigt vad det är?

 5 kommentarer:

 1. Bara tillåtet på högra dojan?

  SvaraRadera
 2. Jag läste om de där skönhetstävlingarna också och ställde mig samma fråga. Skönt att du alltid finns och kan reda ut det :) Självklart är det därför de får ha kamelskönhetstävlingar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar tackar! Alltid roligt när man kan sprida ljus över saker och ting. Tyvärr förstod jag inte vad Miss cameltoe är för något? Ingen av kvinnorna såg ju ut som Kameler? Mycket märkligt ;)

   Radera
 3. Nu säger jag det i förväg, det här måste jag bara dela på min Facebook sida. Så jävla bra!!!!!

  Mvh Skogåsbon

  SvaraRadera