Sök inlägg

onsdag 5 april 2017

Det Svenska tjyvsamhället

Vanliga hederliga medborgare har det inte lätt nu för tiden.

Men dom kriminella har det betydligt mer förspännt eftersom tjyvsamhället gynnar kriminalitet och straffar hederliga.

Sjukvården ska hela tiden bantas, det blir allt svårare att få vård. När man äntligen får tala med en läkare då är han stressad och skriver bara ut en ny pillerburk utav nån billig medicin. De dyra medicinerna skrivs bara ut till kriminella. T.e.x. så vet jag kriminella missbrukare som fått behandling mot hepatit C, inte bara en gång utan flera ( en 12 veckors behandling kostar 400 000 kr )

Bostadsbristen i städerna har ju blivit enorm nu mer. Det är ju inte lätt för ungdomar idag att flytta hemifrån. Det krävs ju att dom har en kontantinsats på 100 000kr och fast jobb för att dom ska kunna köpa en insatslägenhet. Hyreslägenheter är ju inte att tänka på längre. Dom är ju förbehållna kriminella missbrukare och flyktingar. Dom kan begå nya brott och ändå ha en lägenhet som sociala eller försäkringskassan betalar fast dom sitter inlåsta.

Det senaste bottennappet jag läste om, det var Arbetsförmedlingen som gav bidragsjobb åt grovt kriminell HA medlem på HAs strippklubb.
Han fick jobba där som "vaktmästare" med ny tjänstebil för våra skattepengar.
Men vanligt hederligt folk dom blir utförsäkrade  och hamnar i misär. Inte får dom nåt bidragsjobb med tjänstebil hos HA.
Vilket jävla tjyvsamhälle !


Men det räcker inte med att det Svenska samhället är ett tjyvsamhälle här hemma i Sverige. Nej då, det är lika illa internationellt.
Dom vapnen används ju mest till att plåga den civila befolkningen som slavar under diktaturen.Men Svenska vapen brukar också hamna hos IS till slut. 

Men det går tydligen inte riktigt som smort för regeringen med vapenexporten för nu vill Regeringen mjuka upp regler för vapenexport .  
Så att det blir lättare att sälja vapen till diktaturer.

Jag har kommit fram till att det är tjyvar och banditer som styr det svenska samhället.
Fy fan !


4 kommentarer:

 1. Det här landet är snart så uppochner att makthavarna kanske inte ska bli förvånade om folk slutar anstränga sig för att få en dräglig tillvaro. Det är ju så mycket enklare om man blir kriminell.
  Det jag blir mest förvånad över att läsa här är att det finns HA-medlemmar som går till Arbetsförmedlingen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha..Det har du rätt i,men det fanns nog en baktanke.

   Radera
 2. Jag har till och med hört om arbetslösa i ren desperation försökt med arbetsförmedlingen.

  Till och med socialdemokrater och sverigedemokrater, hör och häpna, rentav skrattretande vilka loosers.

  SvaraRadera