Sök inlägg

lördag 8 april 2017

Politiken och terrordåden

I efterdyningarna av terrordådet i Stockholm slår politikerna knut på sig själva för att framstå som den som bryr sig mest om offren.
 Men nu har har riksdagspartierna + F! fått lägga fram sina långsiktiga förslag för att stävja terrorismen i framtiden. Här nedan presenteras deras förslag.

Centern - Kartlägg alla misstänkta terrorister och ta av dom körkortet så att dom förhindras att köra lastbil.

Miljöpartiet - Förbjud alla lastbilar som inte är miljövänliga. Det har aldrig begåtts terrordåd med en miljövänlig lastbil.

Sverigedemokraterna -  Utvisa alla Muslimer! Dom som inte tas emot i utlandet kan deporteras till ett straffläger på Gotland.

Vänstern - Förbjud och lås in alla Nazister, Sverigedemokrater och Poliser. Det är såna grupper med fel värdegrund som skapar och uppviglar terrorister.

Sossarna - Tillsätt en utredning.

Moderaterna - Utbilda fler insatsstyrkor och låt dom patrullera gatorna.

Krisdemokraterna - Förbjud alla religioner utom Kristendomen.

Liberalerna - Det är viktigt att skolorna tar sitt ansvar och lär ut att det är fel med Terrorism.

Feministiskt Initiativ - Lås in alla vita medelålders män, dom är roten till allt ont.3 kommentarer:

 1. Sossarna är ju ett skämt även när du inte skämtar om dem. Nu har ju Löfven sagt att den som fått avslag på sin asylansökan måste lämna landet. Känns lite som om polisen skulle ha sagt att den som begår brott kommer vi att försöka gripa. Jag hoppas verkligen att den här regeringen är borta efter nästa val.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det verkar vara nåt nytt att den som inte får asyl ska utvisas...Men milöpartiet och FI tycker ju att alla illegala invandrare ska få socialbidrag...Jag undrar om dom törs säga det efter terrordådet ?

   Radera
  2. Det vågar de säkert göra, i alla fall FI. Där verkar det definitivt inte finnas någon hejd på galenskaperna.

   Radera