Sök inlägg

tisdag 24 januari 2017

Pussy Generation

Gamle hårde Clintan ryter till!

Han menar att dagens samhälle präglas allt för mycket av en "Pussy Generation"
Men han menar inte speciellt ungdomarna utan snarare samhällsbärarna som han tycker är en rad mesar och syltryggar.... Det är lätt att avfärda Clintan som en senil gubbe eller åtminstone som en gammal stöt med väldigt omodern moral och tveksam värdegrund, men han vet vad han talar om.

Clintan har alltid jobbat hårt och krävt detsamma av sin omgivning....När han regisserar en film då är den färdig på halva tiden mot planerat och har oftast bara använt halva budgeten...Han tollererar inga divalater, sena eller lata skådisar. Dom ska göra det dom ska och hålla käften.

När Clintan talar om "Pussy Generation" då kan jag inte låta bli att tänka på Sverige.

T.ex. Så fanns det förr en gammal hederskodex om att rädda kvinnor och barn först vid katastrofer.
Vid krig så brukar det vara 90% av flyktingarna som är kvinnor och barn, men av dom vi tar emot i Sverige är ca 90% unga män. Dom har lämnat sina systrar mostrar och fastrar hemma med sina småbarn och flytt till Sverige med familjens kapital. Eller så har dom lyckats dra in pengar på kriminalitet.
Här står vi sen med öppna armar och tar emot dom och låtsas att vi tycker det är helt moraliskt och bra.
Ingen vågar säga att vi borde hjäpa kvinnor och barn först...PUSSY GENERATION !

I Sverige är vi skitdåliga på att hjälpa våra mest utsatta medborgare. Många kvinnor blir misshandlade av sina män. I bland får männen besöksförbud och ibland till och med fotboja.Sen händer inget mer, det spelar ingen roll att våldsmännen bryter besöksförbudet och spöar skiten ur sina kvinnor. Det finns inga resurser och ingen orkar bry sig.
Kalla fakta granskar socialtjänstens brist på stöd till misshandlade kvinnor.   
Man kom fram till att kommunerna inte hjälpte utsatta kvinnor med skyddat boende trots att kommunerna är skyldiga att göra detta....Kommunerna har inga pengar till sånt...Men det finns alltid pengar till Idrottsanläggningar, hoppbackar, representationssprit och kulturprojekt...Ingen politiker som sätter ner foten och protesterar...PUSSY GENERATION !

Eller buset som kastar sten på Poliser Ambulance och brandkår.
Värför åker man inte bara in med vattenkanoner och gummikulor, buntar ihop buset och låser in dom på ett jävligt otrevligt ställe under lååång tid ?  Jo för att Svensk polis får inte göra så. Nån buse kan ju bli kränkt eller i värsta fall skadad...PUSSY GENERATION !

Verksamhetschefer på kommuner, Landsting, försäkringskassan mm tillsätts med enda uppgift att hålla budgetramarna...Sen sitter dom där och sparkar folk snålar ner på verksamheten och skiter fullständigt i att hela samhället håller på att gå rätt ner i helvetet...När såg vi nån verksamhetschef som satt ner foten och vägrade spara pengar...Nej dom kan inte det för dom är Pussies...Dom är en
PUSSY GENERATION !

Hela Sverige är en feg jävla PUSSY GENERATION !
4 kommentarer:

 1. Mycket väl rutet, broder!
  Pendeln kommer dock att svänga åt andra hållet, det går inte att motverka, även om det blir obehagligt. Hade varit bättre om den hade hängt rakt ner hela tiden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så sant ! Ju äldre man blir desto fler pendelslag blir det. Men mänskligheten lär sig ingenting.

   Radera
 2. Världen skulle vara bättre med fler som Clintan :)
  Ja du, vi får väl se vilka som vill låta kvinnor och barn sättas i säkerhet först när det här landet får ordentlig slagsida. Min gissning är att politikerna som orsakat slagsidan kommer att vara först i livbåtarna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dom sitter nog redan där med hemliga bankonton och flyktvägar skulle jag tro :)

   Radera