Sök inlägg

tisdag 17 januari 2017

Fascistisk Feministregering


Trots att hennes mamma har fått uppehållstillstånd i Sverige så ska alltså den lilla Marva skickas ensam till sin mormor och morfar i Marocko.
Efter lite Googlande kan jag konstatera att det finns massor med liknande fall där Svenska myndigheter utvisar barn i från Sverige.I vissa fall är barnen födda i Sverige.
Vad är det som har hänt med Sverige?

Har vi haft en statskupp? Har nått nynazistiskt parti kommit till makten?
 Eller har SD tagit över riksdan?
Nej det är bara den feministiska koalitionsregeringen mellan sossarna och miljöpartiet som visar sin rätta värdegrund....Alla människors lika värde och öppna gränser det är ju helt uppenbart bara tomt skitsnack.

Hade den stackars 9 åriga flickan varit ett par år äldre och varit bortgift med sin äldre kusin tillsammans med 2 andra småflicksfruar, då hade hon fått stanna i Sverige och kanske till och med fått varit med på bild tillsammans med svenska riksdagspolitiker i slöja som visar att dom stöder kvinnor i slöja.

Eller om hon hade varit IS-krigare och halshuggit folk i Syrien eller Irak, då hade hon naturligtvis också fått stanna i Sverige.

Varför hör vi inte alla gråtande manifesterande miljöpartister och sossar nu?
Dom kanske har fullt upp med att ojja sig över Sds hemska framgångar.
Eller att lagstifta om fler pappamånader och fler kvinnliga styrelseledamoter.

Jag är så fruktansvärt trött på feministregeringens dubbelmoraliserande.
Det moraliseras och kastas skit på Sd...Margot Wallström åker runt i världen och knäpper andra nationers statsöverhuvuden på näsan och predikar värdegrund och moral, samtidigt som dom själva gör affärer med diktaturer och bedriver en invandringspolitik som är så magstark att SD aldrig skulle våga föreslå nåt sådant.

Att sen säga att Migrationsverket kör sitt eget race och att dom inte utför regeringens order, det är lika dumt som att säga att Hitler inte hade nåt med koncentrationslägren i Auschwitz att göra.

Heil på er Feminister !

9 kommentarer:

 1. Håller med dig helt och hållet och jag läste också om Marva. Här har vi någon som alla gånger kommer att bidra till det svenska samhället och som aldrig gjort en fluga förnär, men enligt den feministiska regeringen kan vi lika gärna skicka tillbaka henne.
  Grova brottslingar däremot, det är grejen, anser de. Antagligen är de måna om att arbetsmarknaden aldrig ska sina för alla som jobbar inom rättsväsendet och fångvården. Det får ju inte ens föras statistik kring vilka som begår brotten längre. Vi får väl se vad de individerna bidrar med framöver. Jag tror nästan jag kan gissa :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Statistiken talar för sig själv brukar det heta. Nu får vi inte tala om statistiken längre.

   Radera
 2. Räcker det inte med att den svenska utrikesministern ständigt gör bort sig?
  Nu hetsar du Israeliterna med att smäda deras hjälte, Moshe Dayan.
  Ty visst är det ett lätt foto shoppat porträtt av denne du använt?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den gode Moshe och många av de andra grundarna var väl mer eller mindre terrorister innan dom blev "uppolerade" till politiker.

   Radera
 3. Fattar inte. Det är väl hennes föräldrar som har fått avslag på sina asylansökningar - och därmed inte har rätt att vara i landet. De är alltså algeriska medborgare. Det är ju som om en svensk på semester skulle föda barn utomlands: det barnet blir ju inte medborgare i det landet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej hennes mamma har fått uppehållstillstånd i Sverige.

   Radera
  2. ok. Då fattar jag inte varför hon ska utvisas. Skumt!

   Radera
 4. Hej.

  De flesta svenska lagar och system är skapade att användas av svenskar utifrån Sverige så som det var under sextiotalet; även senare lagändringar utgår från detta underförstådda tillstånd.

  Då familjemönster, individers agerande, religioner, sedvänjor och andra kulturmönster i beteenden inte följer linjen att alla egentligen är svenskar och vill vara svenskar bara de får möjlighet så fallerar lagstiftning och regelverk.

  Det behöver göras om i grunden, och det behöver göras av människor kunniga inte enbart inom juridik utan i logik, semantik, och spelteori samt beteendevetenskap/-psykologi.

  Enkelt sagt: vi måste ha lagar och regler som är baserade på vad vi gör, och hur vi är, som art. Inte hur vi anser att vi borde skola vara. Det kan lämnas till präster.

  Med en lagstiftning skapad utifrån exempelvis frågeställningen 'Vem vill vi skall få stanna i Sverige?' hade flickans pappa belagts med inreseförbud för all framtid samt dryga böter och skadeståndskrav (för sitt omanliga agerande) medan flickebarnet fått stanna. Detta baserat på de nu tillgängliga uppgifterna, förstås.

  Detsamma gäller alla dessa vandrande argument för retroaktiv abort eller för medicinsk forskning på människor som skall ges terapi och lägenhet och bil och jag vet inte allt - som om det inte räckte med transiteringens skam och vanära.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

  SvaraRadera