Sök inlägg

tisdag 11 oktober 2016

Sverige behöver en förmyndare

Det är tamefan ingenting som fungerar som det ska längre.

Polisen fungerar inte.
Dom är så omorganiserade att dom inte har resurser att hjälpa folk i nöd längre,än mindre att utreda brott...Och skulle  Polisen lyckas ta nån stenkastande huligan som hindrar ambulansen att rädda liv så släpper åklagaren ut huliganen efter några timmar..Huliganen flinar åt poliserna och lovar dom en vild natt.
Sen kastar buset sten på Poliserna som inte får försvara sig....I ett ordentligt land hade Polisen skickat vattenkanoner på buset så dom suttit som en spya i betongväggen, vilket dom förmodligen är vana vid i deras forna hemländer.

Sport och föreningsSverige fungerar inte heller.
Fotbollshuliganer får härja fritt på läktarna i Sverige och ingen gör nånting för att stoppa skiten.
Jag brukar ofta vara på Rockfestivaler. Där är det helt omöjligt att ta med sig bengaler och fyrverkerier in.. Jag fick inte ens ta in en nässpray för att den var i glas...Men rockpubliken är snäll och foglig det är tydligen inte fotbollshuliganerna, och då törs ingen sätta ner foten och stoppa dom.. Dom stackarna blir ju kränkta om dom skulle bli kroppsvisiterade..Det är så otroligt mjäkigt att jag mår illa..Visitera dom med hundar och batonger, och är dom kaxiga så släng in dom till motståndarlagets supporterklubb. Stäng därefter av dom på livstid...Hur svårt kan det va ?

Tullverket fungerar inte heller. 
I bakvattnet av att vi fått tillfälligt strängare gränsregler så råkar ju tullen hitta både det ena och det andra olagligheterna på öresundsbron...Tyvärr verkar det bara ställa till problem när man "måste" sätta fast smugglare. Men handgranater går bra att ta in eftersom Sverige tolkar EUs lagar som att det
 Inte är olagligt att ta in handgranater i Sverige.
Så istället för att stoppa och anmäla buset så står tullarna med mössan i hand och bockar när handgranaterna rullar in.


Landsbygdspolitiken fungerar inte alls.
En busslast om dan med folk flyttar till Stockholm för att det inte finns jobb på landet.Dom som blir kvar måste pendla allt längre med bil för att ta sig till jobbet alltmedans Gustav Fridolin gör vad han kan för att göra det omöjligt att ha bilarna kvar.
När Aktuellt visar hur bra det fungerar i Norge på landsbygden tack vare en helt annan omfördelningspolitik så säger våran Landsbygdsminister att han är imponerad av vad Norge åstakommit.Men när han får frågan varför vi inte kan göra likadant här då säger han att vi har ju en annan omfördelningspolitik än dom och att det är Inte aktuellt med sänkta arbetsgivaravgifter på landsbygden
Nähä...God dag yxskaft ungefär...Det finns inte en tanke på att rädda landsbygden i Sverige.
 Medan vägarna och järnvägsnätet förfaller alltmer i Sverige och landsbygden börjar likna en apokalyptisk  skräckfilm om livet efter den stora smällen, så vill Sossarna och Miljöpartiet bygga ett höghastighetståg mellan Stockholm och Göteborg för mellan 200 och 300 Miljarder.
Gustav Fridolin talade sig varm om den idiotsatsningen i partiledardebatten här om kvällen...Han tycker att det är viktigare att eliten får åka tåg i jet-fart än att folk kan leva på landsbygden....Man tycker att han borde fatta att det är ett idiotprojekt när inte ens Moderaterna vill bygga det...Dom brukar ju annars alltid heja på dyra lyxprojekt som gynnar överklassen och eliten.Men dom tycker att det blir för dyrt..Varning Gustav !På rättspsyk i Säter har man fått metallbågar och röntgen precis som på flygplatser...Men socialstyrelsen har bestämt att patienter på klass 3 avdelningen varken får visiteras eller tvingas gå igenom röntgen och metalldetektor när dom varit ut och ska in igen...Eftersom det är kränkande att visitera dömda patienter.
Däremot har ledningen för rättspsyk bestämt att personalen måste kontrolleras i metallbåge och röntgen innan de får gå in på rättspsyk.
Personal kan inte kränkas.Landet Sverige verkar lida av både ADHD storhetsvansinne och mindervärdeskomplex på samma gång...Kan ingen sätta ner foten och tvångsförvalta Sverige...Vi behöver en förmyndare som säger ifrån.

Nej nu måste jag sluta innan blodtrycket slår i taket.Fotbollshuliganer

6 kommentarer:

 1. Hej Bitterpitten! Din analys av situationen i Sverige är glasklar. Tyvärr vill inte ledande politiker i 7-klövern agera, utan man arbetar bara för att oppositionspartiet SD ska få så minimalt med påverkansmöjligheter som möjligt. Vänta bara till efter valet!

  SvaraRadera
 2. Hej.

  Tala med grannar och andra kringboende om vilka partier det är som styrt oss hit.

  Det brukar räcka för att tänkeriet skall rassla igång - hur kan allt vara läskiga rasitfascistdödsmetallarknarkares och SD:s fel, om det är SVMp och (mes)Alliansen som styrt Sverige?

  Ett solitt argument i frågeform: "Tror du verkligen att [lokalpolitiker som är välkänt vänskapskorrumperad politruk] kan eller tänker eller bryr sig öht?"

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

  SvaraRadera
 3. Jag har många gånger tänkt att det finns ytterst få länder i världen (om en några?) som jobbar så intensivt för att göra medborgarna missnöjda och gå emot allt sunt förnuft.
  De verkar ju vilja att landet ska bli en oroshärd. Frågan är vad baktanken då är med det?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varför finns där ingen gilla-knapp på Blogspot?

   Radera
  2. Ja det är den stora frågan..Sänker dom Sverige i skiten med flit ? Eller är dom idioter ?

   Radera
  3. Jag tror det är en kombination av både alternativen.

   Radera