Sök inlägg

torsdag 20 oktober 2016

Clownhysterin

I många år har McDonalds clown Ronald McDonald skrämt skiten ur barn.

Men nu har Ronald plötsligt fått konkurrens av Amerikaniserade missanpassade ungdomar som också vill vara Clowner och skrämmas.
Men då blir det ett väldigt hallå i press och sociala media,och dom stackars clownerna förföljs och smutskastas så dom snart inte törs gå ut.

Detta har lett till att clowner börjat demonstrera på gatorna för sin rätt att vara clown. Och nu har myndigheterna bestämt att ge missanpassade clowner ersättning livvakter och gratis clownuniformer.


Själv har jag hemska traumatiska upplevelser ifrån en kvinnlig McDonalds-clown som jag träffade på McDonalds... Hon förföljde mig hem och klädde av sig...Sen försökte hon få av mig kläderna medan hon viskade skamliga förslag i mitt öra...Jag klarade livhanken genom att klia henne på ryggen..Men det hade kunnat slutat mycket värre... Jag är fortfarande i chock !!!8 kommentarer:

 1. Jag föredrar Harley Quinn i Suicide Squad fast det kan bero på att hon har en dubbelgångare på närmare håll. ;)

  SvaraRadera
 2. Haha, myndigheterna bör också ge dem förtur i bostadskön, gratis körkort, samt skuldsanering. Då kan vi förvissa oss om att de vill vara här och inte får idéer att åka till något annat land ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kommer,var så säker :)

   Radera
  2. Sen är det kvinnounderskottet men döttrar i attraktiv ålder får tids nog göra en obligatorisk samhällstjänst :(

   Radera