Sök inlägg

onsdag 15 juni 2016

Polisen

På radion i morse sa dom att Polisen inte har nån båt på Runn i år.
(Runn är båttätaste sjön i Dalarna)

Förra året hade dom fått låna en båt av försvarsmakten,men det gick inte i år och dom har inte råd med en egen båt...Så i år får överklassen fyllköra sina stora lyxbåtar i fred och vattenskotrarna får fortsätta att terrorisera badgäster och metare.

Det går dåligt för Polisen.
Dom har inga pengar och måste hela tiden effektiviseras...Och när Polisen snackar om att effektiviseras då handlar det inte om att lösa fler brott utan bara om att spara pengar...Helst ska Poliserna tjäna in pengar åt sin arbetsgivare också,och det gör dom inte genom att jaga buset för buset har inga pengar...Det är därför det aldrig finns nån Polis att tillgå när man har haft inbrott eller blivit blåst av nätbedragare,blivit hotad eller misshandlad...Medan det finns gått om Poliser som kan ta fortkörare där det finns pengar att tjäna.

Om Polisen verkligen ville lösa fler brott då skulle dom aldrig ha lagt ner närpolisen...Vilken idiot som helst begriper väl att om det sker ett brott av något slag i en by eller småstad, och det dundrar in ett gäng poliser i från nån annan stad och börjar fråga så får dom inte veta nånting...Om det däremot  finns en lokal polis som bor i området då tänker folk att ja men det där är ju Kalles grabb han är trevlig han kan jag nog snacka med...Dessutom vet ju den lokale konstapeln vem han ska fråga, och om vad...
Hellre en Polis på landet än 5 Poliser från stan.
Sånt där begriper alla utom rikspolischefen och beslutsfattande politiker.

En bekant till mig har nyss utbildat sig till Polis.
Han trodde i sin naivitet att Polishögskolan tog in så många aspiranter i från Dalarna som dom tänkte anställa i Dalarna....Men det var fel... Nu visar det sig att några av aspiranterna måste jobba nån annanstans i sverige,helst i Malmö.
Hur motiverar man en Polis som bor i Dalarna med familj hund och hus att börja jobba i Fuckin Malmö ?  Det är fan inte undra på att fler Poliser slutar än vad som fylls på.

Sen kan jag absolut förstå frustrationen hos Poliserna som tar en tonårsligist som kastar sten på Polisbilen,bara för att upptäcka att samme ligist är ute igen efter en timme med ett elakt flin på läpparna och säger att han lovar Poliserna en bråkig natt.
Sverige har blivit en fristad för ligister och krimminella.
Dom här killarna kommer ifrån länder där dom är vana att få både ben och armar avslagna om dom fuckar med Polisen och här händer det ingenting.
Dom skyddas av lagen och PK feminister som menar att det bara är vilsna grabbar som protesterar mot att dom inte har nån ungdomsgård eller för lite växlar på cykeln eller dåligt med villiga flickor.
Snart vet jag inte vilka jag helst ser inburade?
Ligister eller PK feminister ?

Det går dåligt för Polisen.
Det går dåligt för hela det här landet.
Om vi inte kan ha en fungerande Poliskår i dessa kristider då är vi snart rökta.

Ge dom åtminstone vattenkanoner
 3 kommentarer:

 1. Ja, man undrar verkligen hur detta skall sluta. Man orkar snart inte tänka på det ens.

  Mvh Skogåsbon

  SvaraRadera
 2. Hej.

  Angående Runn:
  Montera frigolit (isolerings-sorten) i lastpallar och ankra dessa vid vattendränkta stockar (gamla sliprar eller telefonstolpar duger gott).

  Placera ut dessa runt badplatser, och glöm inte att markera med flaggor! Tillstånd? Vadå tillstånd? "Högt uppe på berget, finns ingen polis..."

  Angående polisen:
  Jag har vid flera tillfällen bokfört hur luder- och knarktrafiken i kvarteret går till; tider, platser, fordon et cetera. När jag lämnat detta till polis har jag bemötts två gånger med attityden: "Au vau tycker dau vi skau göra åt dei dåu?"

  När jag påpekat för polis att det sker narkotikahandel från en specifik lägenhet, via uteliggare, till en grundskola, har attityden både från skolan och polisen varit "Jae, dei äer treåkigt".

  Var man sin egen polis, men skall det ske någon rättning av Sverige lär den nog ska börja i Dalarna. Det är Sveriges hjärta.

  Var hjärnan är vete tusan. Inte i 'Eken iallafall, jag har kollat. :)

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

  SvaraRadera