Sök inlägg

måndag 2 maj 2016

Studentfyllor på kryssning

Det pratas om våldtäkter
och studentkryssningar.
Och Polisen menar tydligen att anledningen till att det sker så många våldtäkter skulle vara Överservering av alkohol.
Man menar alltså att restaurangerna på båtarna säljer för mycket alkohol till ungdomarna.Detta skulle i sin tur bero på att Polisen inte har nån laglig rätt att kontrollera alkoholförsäljningen på båtarna.
Vilket skitsnack !

På en vanlig krog på land så ska bartendern sluta att servera sina kunder när dom börjar se märkbart berusade ut....Ungefär samtidigt som dom börjar bli pilska....Då skickas dom ut från krogen och får raggla hem på fyllan. 
Skulle dom då befinna sig på en båt så ragglar dom runt i korridoren och letar efter sin hytt eller nån annans...Eller så hittar dom nån annan som också letar efter hytten ...Tanken väcks om att ha sex.

Skulle det vara så som Polisen säger att bartendern på båten överserverar,då skulle alltså kunden i baren få fortsätta dricka fast han ser märkbart berusad ut...Vilket skulle leda till att han varken tar sig till hytten eller lyckas begå våltäkt....Han skulle snarare somna i korridoren nerspydd och fullskiten.

Dessutom brukar personalen på båtarna vara väldigt noga med att inte servera tonåringar alkohol. Jag har själv sett en Finsk servitris på en Finlandsbåt som gick fram till ett bord med tonåringar, och helt tyst tog deras vinglas och hällde ut dom i slasken medans ungdomarna fick haksläpp.

Nej
Det är knappast överserveringen som orsakar våldtäkterna...Ta istället och jämför situationen på en krog med den på en båt....Tänk om kroggästerna på en krog alltid skulle sova kvar på krogen och fick irra runt i korridoren där alla gästrummen var, istället för att bli utslängda i natten.

Föresten !
Våldtäkterna på båtarna har ofta begåtts av Somalier.
Dom brukar vara Muslimer och dricker överhuvudtaget inte alkohol.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar