Sök inlägg

torsdag 7 december 2023

Muslimsk radikalisering

 Jimmie Åkesson

Gick ut hårt i media med att riva Moskeér som är odemokratiska och radikaliserar folk. Senare tyckte han att det var onödigt att riva lokalerna om dom går att använda till nåt nyttigt.

I stort sätt hela Sveriges etablissemang har vänt sig emot Jimmies förslag och tycker att det är rasistiskt och att det ökar Sverigehatet utomlands samt försämrar Sveriges möjligheter att gå med i NATO.

Samma dag som alla förfasade sig över Åkessons rasistiska förslag att stänga moskéer som radikaliserar folk så gick media ut med nyheten att en Muslimsk friskola stängs efter misstanke om radikalisering. Det är den åttonde friskolan som stängs efter larm från Säpo. På kvällen i SVTs Aktuellt så blev det debatt mellan Skolministern och Sossarnas Wannabee skolminister. Ingen av dem hade nån invändning mot att skolorna stängts,tvärt om verkade det som om dem ville övertrumfa varann med vem som går hårdast åt radikalisering i skolan.

Det är alltså rätt att stänga radikaliserande friskolor men fel att stänga radikaliserande Moskéer ? Jag förstår inte varför?  

Men kan det vara Åkesson igen?

Det är alltid fel när han säger det,men rätt om nån annan säger samma sak.

Jag kan iaf. konstatera att det inte blev nåt bråk när Expressen krävde att

 9 Moskeér i Sverige skulle stoppas eftersom dom var spioncentraler åt Turkiet.

Nu var det visserligen innan våra NATOförhandlingar, dom skulle kanske inte våga skriva så idag ?

Moskeén i Fittja


2 kommentarer:

 1. För att inte tala om hur många som röstar vänster om M och SD som sympatiserar med Hamas.
  Men men, en del av oss visste hur det skulle gå för 30 år sedan, på ren empirisk grund: leva i redan då invandrar-kontrollerade områden.
  Mina sympatier för svenskar som först nu begriper vad de har bidragit till är noll. Det gick bra att rösta för mer invandring så länge problemen bara drabbade de svenskar som var för fattiga för att fly höghus-ghettona.
  För övrigt borde alla miljöpartister sättas i ett läger i urskogen och tvingas leva på femtonhundratals-nivå, teknik-mässigt.

  SvaraRadera
 2. Frankrike river moskéer, ingen klagar. Kyrkor rivs i Sverige, ingen klagar. Men när Åkesson öppnar munnen går media i gång, oavsett vad han sa. Undrar, hur många läste hela talet.

  SvaraRadera