Sök inlägg

söndag 1 januari 2023

Gott nytt år Sverige

Ska vi fira att det gamla skitåret tog slut?

Eller ska vi fira in ett nytt skitår?

Tyvärr finns det väldigt lite som pekar på att 2023 skulle bli bättre än 2022. 63 dödsskjutningar blev facit för 2022. Dom flesta som sköts ihjäl skulle förmodligen själva skjutit nån om dom inte blivit skjutna,eller så var skjutningen en hämnd för nån som redan blivit skjuten. Tramadolstinna invandrarungdomar som skjuter varann för att få respekt. Ingen större förlust för samhället kan tyckas,men det kostar enorma resurser och pengar för samhället att utreda dessa skjutningar som sen nästan alltid slutar med att utredningen läggs ned. Och hur skulle det se ut om alla mördare lagfördes när vi redan har platsbrist på häkten och fängelser, samt för få domstolar,Åklagare och Poliser.  (GangsterAdvokater verkar det dock inte vara brist på)

Dom senaste skjutningarna som skedde strax före nyår utfördes av en 14 åring och en 15 åring som var på rymmen från ett HVB-hem. Sverige står helt handfallet och är inte rustat för det här. Jag hörde en intervju på P1 med 2 invandrarkvinnor som var säkerhetsvakter, dom menade på, att gängkrigen mycket sällan handlar om knarkuppgörelser,eller fattigdom utan oftast handlar om unga ledsna män som har fått mycket stryk av sina Pappor. Invandrarpappor som misslyckats med att inlemmats i det Svenska samhället, och tar ut sin frustration med knytnävarna på sina pojkar. Flickorna ska giftas bort med en 20 år äldre kusin och eller könsstympas.

Naiva korkade politiker tror att gängkrigen stoppas om vi släpper cannabis fritt.Dom måste nog själva vara pårökta för att komma med såna skitförslag.

Sverige är ett land i spillror!

Hörde nyss på radion att man tvingas lägga ner ambulansen på nån ort eftersom det inte går att rekrytera personal,eftersom lönerna låg 5-7 tusen lägre än på andra ställen. det finns inga pengar.

Pengarna räcker inte till anständiga pensioner åt våra fattigpensionärer heller trots att pensionsåldern hela tiden höjs. Våra grannländer har både lägre pensionsåldrar och högre pensioner. Pengarna räcker inte heller till att bygga billiga bostäder åt folket heller. Ungdomar kan inte längre hyra en lägenhet utan måste köpa en dyr bostadsrätt eller bo kvar hos sina föräldrar. Räntorna bränsle och elpriser fortsätter upp och den nya regeringen visade sig vara en fullständig bluff. 

Finansministern som före valet sa att bara lata politiker höjer skatten,verkar nu tycka att det är ok med höjda skatter på el och drivmedel bara skatterna går ner för den rika överklassen. 

Energiministern Ebba låtsas att det var meningen att elstödet skulle komma före Jul, men hon skjuter opp det så länge det går så att folket ska spara på elen ett tag till.Hur många pensionärer som fryser ihjäl eller företag som konkar,det visar sig efteråt.

Statsministern Uffe är bara intresserad av att gå runt och sprätta på Harpsund.

SDs Politiker som skulle ta tag i kriminal och invandrarfrågor har istället lyckats med att protestera mot att transor läser sagor på biblioteken och stoppat luciatåg med manliga Lucior. Jag tror inte folket vill ha ett SD som befinner sig nånstans mellan Livets ord Och Donald Trump.

Vi får dom regeringar vi förtjänar kanske,och varje ny regering är sämre än den förra även om det kan tyckas omöjligt.

Ja framtidsutsikterna för det nya året ser verkligen inte ljusa ut, och då har jag bara pratat om Sverige än. I Ukraina mal Putin ner infrastrukturen till grunden och sina egna soldater till köttfärs. I Iran avrättas demonstranter som protesterar mot Mullorna och deras slöjpoliser. I Afghanistan får kvinnor varken jobba eller gå i skolan , så snart finns det ingen sjukvård längre eftersom männen är helt odugliga till nånting annat än att skjuta och våldta. Skolskjutningar över hela västvärlden och naturkatastrofer med torka och översvämningar i fattiga U-länder.

Nej 2023 blir nog inte bättre.

Jag säger som jag brukar.

Det var bättre förr!



8 kommentarer:

  1. Så sant! Det VAR bättre förr och ju förr det var, desto bättre var det!! ;-)

    SvaraRadera
  2. Helt korrekt analys av Bitterpitten. Instämmer till fullo. Hur ska det hela sluta?//tompas11

    SvaraRadera
  3. Förbannat bra analys! Utsikterna för att komma tillrätta med allt ser väldigt mörka ut. Lösningen är nog att skippa demokratin under en längre tid och låta teknokrater ta hand om allting. Låsa in politiker som bär ansvaret för läget i landet. Ordna med stora fångläger som får ersätta våra överfulla fängelser o s v.

    SvaraRadera
  4. Ja tyvärr har du nog rätt. Avgå alla!

    SvaraRadera

  5. Tyvärr har du rätt.
    Sverige vände ner i oktober 1969 när kräket palme tog över sozzarna.
    Hopp om ändring?
    Knappast.
    Facetime ända livlinan för oss.
    God fortsättning på 2023 lik förbannat!

    SvaraRadera
  6. Ja, det var bättre förr, beror förstås på vilket förr.
    Fast nu håller det bli rekord i elände, både här och där.

    SvaraRadera
  7. Suck, vad ska man säga. Även om man hade det mycket sämre förr så kändes det bättre.

    SvaraRadera