Sök inlägg

måndag 23 maj 2022

Lättkränkt

 Varför är folk så lättkränkta nu för tiden?

Jag läste om en man som blev dömd för sexuella trakasserier efter att ha frågat en kvinna på krogen om hon ville ligga med honom? Hon blev kränkt.

Nu är jag verkligen ingen krograggare, men jag trodde i min enfald att det var det som försiggick på krogen? Att fulla människor raggade på varann alltså?

Jag trodde faktiskt att man var tvungen att fråga? Var det inte det som var meningen med samtyckeskontraktet som det snackades så mycket om för några år sen? BITTERPITTEN skrev förresten ett förslag på samtyckeslag en gång i tiden.

Ok,men för att inte kränka en kvinna på krogen innan man kommit fram till samtyckeskontraktet,vad bör man säga? Det går väl knappast att säga att hon är snygg? Det är förmodligen ingen bra idé att säga att hon inte är snygg heller?

Ska man säga att hon ser normal ut?

Känns inte heller helt säkert. Kanske kommentera hennes kläder istället? "Snygg blus" Nej det går ju inte då tror hon ju att jag tittar på hennes bröst."Snygga tights" Nej det går ju inte heller. Kan man bara säga hej?

Bildtexten är snodd från Jan Stenmark
 Ok jag tror jag fattar varför raggningen flyttat till Tinder istället.
 
 
Här nedan några kränkta män
mina egna bildtexter

 
 


Hela samhället är fullt av lättkränkta.

Bilister som råkar visa fingret åt varann blir ofta kränkta hamnar i bråk med varann. Börjar slåss och hota varann bara för att dom är lättkränkta.

Och i skolan är det elever som känner sig så otrygga utan sina mobiler att dom blir jättekränkta om dom inte får sitta och leka med sina mobiler på lektionen. För att inte tala om deras föräldrar som blir jättekränkta om deras lilla juveler inte får undantag från alla skolregler.

Muslimer som blir så kränkta av att en idiot bränner Koranen,så att dom kastar sten på Polisen. Värst är väl dom kriminella gängen som är så lättkränkta att dom måste skjuta varann om nån säger nåt kränkande.."respekt mannen"

Nej värst är fanimej Putin som blir så kränkt av att hans "Specialoperation" går så dåligt att han måste bomba skolor,sjukhus och barnhem...Kan han inte döda soldaterna så måste han döda lite Kvinnor,barn och gamla...Ukraina får väl skylla sig själva när dom kränkt en lättkränkt Jävel.

Det var bättre förr!

Innan folk var så förbannat lättkränkta!
7 kommentarer:

 1. Hur f-n vet man numer om "kvinnan" på krogen anser sig vara just det?
  Men jag kan inte undgå att njuta av det svenska vansinnet på alla plan.
  Bara det inte drabbar mina barnbarn...

  SvaraRadera
 2. SAtt i en diskussion i går i en kattgrupp. där pågick en diskussion om att man inte skulle kalla sköldpaddsfärgade katter för paddor för det var kränkande. Suck

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är som att leva i en Montypythonfilm

   Radera
 3. Hej.

  Vi närmar snabbt det stadium där det kommer att finnas två sorters kvinnor: den ena som vaktas av sin bror, kusin eller far och som man uppvaktar genom att först respektfullt be förklädet om tillstånd, och den andra som är var mans byte då hon saknar heder.

  Det mest komiska är att det är kvinnorna själva som driver igenom hederskulturen som även svenskar kommer att anamma, för att skydda sin döttrar: en kvinna som inte skyddas av en man kommer att sakna autonomi och egenvärde.

  Yay, feminism yo, liksom!

  Minns min först insikt att feminismen var lögn och båg: lät som tonåring bli att hjälpa en rödstrumpa bära saker, med motivationen att kvinnor och män är lika, och en man hade inte behövt hjälp. Det föll inte i god jord.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

  SvaraRadera
 4. Det tar sig med bitterheten, själv har jag nu nästan helt övergått till Bitter & Kränkt

  SvaraRadera
  Svar
  1. ser att du numera inte tillåter länkar i kommentarerna
   https://product-cdn.systembolaget.se/productimages/840125/840125_400.png

   Radera