Sök inlägg

måndag 31 januari 2022

Svenska Demokraters dubbelmoral

 I Sverige har vi Demokrati

Alla över 18 år får vara med och rösta var fjärde år. Politikerna tycker att det är jätteviktigt att "alla"röstar. Även dom som inte vet nånting om politik ska rösta eftersom det är deras demokratiska rätt. Men nu råkar det vara så att ca 30% av folket röstar fel vid varje val. 

Några röstar på Vänstern som inte anses rumsrena eftersom partiet har en historia av att stödja kommunistiska diktaturer. Deras nuvarande partiledare Nooshi Dadgostar var dock inte med på den tiden och har ingenting med partiets historia att göra.

Några röstar även på Sverigedemokraterna som inte heller är rumsrena eftersom dom har en historia av att ha sympatiserat med Nazistiska åsikter, och har stämplats som rasister. Deras nuvarande partiledare Jimmie Åkesson var dock inte med på den tiden och har ingenting med deras historia att göra.

Eftersom vissa av de demokratiskt valda politikerna anser att dom på grund av sin höga moral inte kan samarbeta med antingen Vänstern eller Sverigedemokraterna så underkänner man de väljare som röstat på V eller SD. De väljarnas röster ska inte ha något inflytande eftersom de helt uppenbart har röstat på fel partier. Däremot små skitpartier som Miljöpartiet och Liberalerna som ligger farligt nära riksdagsspärren ,ska ha stort inflytande eftersom dom har rätt värdegrund och "rätt"väljare"

Det är ju ganska ädelt att dessa demokrater med högst moral har så hög svansföring att de inte tolererar partier som har minsta lilla odemokratiska lik i garderoben. 

Men vad händer med deras höga moral utanför riksdagen?

Ja inte verkar dom ha några samvetskval för att semestra i Diktaturer som Thailand,Qatar,Saudiarabien eller Kina. Och nu när OS i Kina står för dörren,och hela etablissemanget i Sverige med riksdag och regering i spetsen hejar på. Då är det inte nåt snack om att Sverige inte ska delta i OS i Kina,eller fotbolls VM i Qatar.Nej då heter det helt plötsligt att bojkott inte leder nånvart,och att det är bättre att delta för då kan vi vara med att påverka diktaturerna. Jo tjena! När lyckades vi påverka nån diktatur i demokratisk riktning?

Tvärtom så gnuggar diktatorerna sina händer av förtjusning när dom ser att demokratiska länder viker ner sig och accepterar diktaturer.

Var är alla Svenska feminister när det är OS och VM?

Varför pratas det inte om kvinnoförtryck och brist på mänskliga rättigheter?

Nej det enda det snackas om är att det är problem med Covidtesterna inför OS.

Flera länder låter lite halvhjärtat bli att skicka regeringsrepresentanter till OS i Kina,men man skickar såklart sina idrottsmän. Sverige skickar inte heller några regeringsrepresentanter, men bara på grund av Coronan. Man vill ju inte stöta sig med Kina.

Jag är så förbannat trött på den Svenska dubbelmoralen bland alla dessa människor i Sverige som tror att dom är demokrater. När det är kul med diktaturer då är skygglapparna på, men när folk i demokratisk ordning röstar fel,då jävlar.3 kommentarer:

 1. Jag skulle säga att omkring 80 % av de röstberättigade inte har en susning om politik. De totalt ointresserade och helt indoktrinerade av PK-massmedia med SVT i spetsen.//tompas11

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det skulle vara intressant att veta hur dessa 20% som begriper sig på politik röstar ?

   Radera
 2. Vad var nu egentligen tanken med de olympiska spelen? Toppidrottarna inom vissa av vinteporterna ids inte ens åka, förmodligen för att det inte finns tillräckligt med pengar att tjäna.

  SvaraRadera