Sök inlägg

måndag 1 mars 2021

Mötesplatser för HBTQ personer

 Idag på Sveriges Radios nyheter sas det

att det finns alldeles för få mötesplatser för unga hbtq personer.
Alltså är inte vårat samhälle nog segregerat ändå? Ska vi dela upp oss i fler och fler grupperingar?  När jag var ung var det krig mellan Punkare och Raggare,dom kunde absolut inte gå på samma ungdomsgård eller  musikspelningar. Nu för tiden tillhör dom samma subkultur och det finns inga hard feelings längre. 
Men nu ska vi tydligen dela upp folk i könstillhörighet !
Både muslimer och tokfeminister vill ju sära på kvinnor och män i olika sociala sammanhang som mansfri festival mm. Finns det ingen som vill jobba för ett integrerat och jämlikt samhälle idag? Nej mer polarisering bara. Öka klyftorna mellan olika,och allting är svart eller vitt!

Om det är nån samhällsgrupp som behöver en mötesplats så är det väl i så fall vita medelålders män utan bostad.5 kommentarer:

 1. Hur blev sättet att ha sex och med vem så infekterat att man måste skilja på folk och folk? Låter som något omvänt viktorianskt då stolsben täcktes hos fint folk - eller en nyare variant med täckta hår.

  SvaraRadera
 2. .."att ha sex"? Är det fortfarande tillåtet? Jag läste nyligen att det fanns kvinnor som krävde separata tider på badhusen eftersom risken att bli gravid var överhängande om män befann sig i samma bassäng! Spermier är ju som bekant simkunniga.

  Jag misstänker att det snart kommer att introduceras nya och mer jämlika sätt att reproducera sig än "att ha sex" hur som helst och med vem som helst.

  Någon j***a ordning måste det väl ändå vara i ett "könsneutralt, jämlikt och integrerat samhälle"!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. På Flashback står att läsa att 85% av alla kvinnor som får Coronavaccin blir sterila. Och Irans ledning säger att man blir homosexuell av vaccinet,så det är nog slut med reproduktionen i vilket fall.

   Radera
  2. Det är ju fantastiska nyheter! Miljöpartiet och Greta måste gråta av lycka om detta är sant eftersom det skulle innebära den ultimata lösningen på den hotande klimatförstöringen.

   Inga människor = räddningen för vårt älskade jordklot! Nästan lika genialiskt som sossarnas valstrategi.

   Radera
 3. Det verkar som om andra var i stånd(sic) att krångla till livet mer än jag kan.
  Otroligt. Vill inte alls ha sällskap där jag härjar...

  SvaraRadera