Sök inlägg

fredag 8 december 2017

Är Svenska feminister rasister?

Jag såg ett avsnitt av Jills veranda på SVT.

Jills veranda är ett musikprogram där Jill Johnsson hyr en veranda i Nashville USA dit hon bjuder in en svensk kändis i varje program för att spela och lära sig mer om Countrymusik. I detta avsnitt träffar Jill sångerskan Lisa Nilsson.

Jill  och Lisa  åker runt i Nashville i den Amerikanska södern och ondgör sig över vilken dålig kvinnosyn det finns där. Dom träffar abortmotståndare och nån politiker som står nära Trump. Dom förklarar att dom är Svenska feminister som vet bäst och att Sverige är världens mest jämnställda land. Dom är bestörta över rasismen och kvinnoförtrycket i södra USA......Men den där fina jämnlikheten och feminismen i Sverige som dom skryter om, den gäller ju bara för vita medelklasskvinnor. Dom säger inte ett ord om hur våra stackars Muslimska kvinnor i förorterna har det. Där sedlighetspoliserna tvingar kvinnor att bära slöja, och där Svensk lag och ordning inte gäller.
Svenska feminister låtsas nämligen att det inte finns några sedlighetspoliser och muslimskt kvinnoförtryck i förorterna. Det passar liksom inte in i deras världsbild. Det är ju sånt som SD hittar på. Fejk news!

Feminister i Sverige vill väldigt gärna framhålla att dom vill ha ett mångkulturellt samhälle. Samtidigt ser dom det som en självklarhet att alla ska vara feminister. Det går inte ihop. Mångkultur är inte Mayaindianer på torget som spelar panflöjt och säljer indianmössor. Eller kebabtallrik och Thaimat. Det är inte heller nån folkmusikfestival där medelålders batikhäxor försöker lära sig frigörande dans och kladda på ensamkommande flyktingbarn.
 Nej mångkultur det är när man tillåter folk att ha sina seder och vanor och konstiga religioner. och i många kulturer är det en självklarhet att kvinnor ska stå vid spisen och föda barn. Att kvinnor ska hålla käften, vara beslöjade och könsstympas.

Därför måste feminister i Sverige välja. Ska dom kämpa för ett mångkulturellt samhälle ? Eller ska dom kämpa för feminism? Det ena utesluter det andra.

Men eftersom det här är så jobbigt för feministerna så låtsas dom som om problemet inte finns. Och när någon från ders egna led som t.ex.Vänsterns
Amineh Kakabaveh  snackar om sedlighetspoliser i förorterna då petas hon ifrån riksdagslistan. Hon kommer ifrån Iran och vet väl förmodligen mycket mer om hedersförtryck än hennes Helsvenska partikamrater.
Nyamko Saboni och Nalin Pekgul är också före detta ministrar med invandrarbakgrund som petats för att dom talar om hedersvåld i förorterna.

Precis som i Amerikanska södern där svarta kunde lyckas om dom slängde sina egna värderingar på sophögen och blev en "duktig neger" som tyckte och tänkte som den vite mannen, så kan bara invandrarkvinnor i Sverige idag lyckas om dom tycker och tänker som en Svensk feminist.
Är inte det rasistiskt ?

Det är ett fruktansvärt svek av dom Svenska feministerna att dom negligerar invandrarkvinnorna i förorten. Det går väl an för den Svenska #metoo-rörelsen att som framstående kvinna komma ut som sextrakasserad och sätta dit nåt äckel till Karl som tafsade eller snackade nedlåtande mot henne för 20 år sen. Men vad gör dom för att hjälpa dom beslöjade kvinnorna i förorten att komma ut som förtryckta? Eller dom tiggande kvinnorna från Rumänien eller Bulgarien som sitter utanför ICA i slafsiga kläder hitlurade av otäcka män som tvingar dom att tigga och tar  pengarna själv?
Jo Svenska duktiga feminister brukar framhäva att dom minsann lägger pengar i tiggarnas burkar.... Det är ungefär lika logiskt som att köpa sex av en prostituerad för att hjälpa dom ifrån prostitutionen.
4 kommentarer:

 1. Svenska feminister har valt att blunda för de riktiga orättvisorna som kvinnor utsätts för. De vill bara ha fler inkvoteringar och skylla alla sina motgångar och nederlag på de vita hemska männen.
  De borde verkligen besöka verkligheten lite oftare, istället för att åka omkring och skämma ut oss utomlands.
  När jag bodde i USA tyckte de redan då att vi var smått galna i Sverige. Då hade det inte gått överstyr här som det gjort nu. Kan ju bara föreställa mig vad de anser om oss idag.

  SvaraRadera
 2. Hej.

  Svaret på frågan?

  Ja, svenska feminister är rasister.

  Antingen är man för likhet inför lagen, eller så är man feminist.

  Antingen är man för en gemensam social uppförandekod, eller så är man rasist.

  Detta därför att den som säger att [folkgrupp/kön] skall ha undantag från den gemensamma normen på grund av grupptillhörighet är den som diskriminerar.

  Den som är som folk diskriminerar inte då den dömer utifrån beteende, vilket vi alla kan välja.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

  SvaraRadera
 3. 100% medhåll på den analysen.

  Mvh Skogåsbon

  SvaraRadera
 4. Mycket bra ! ��// Johan

  SvaraRadera