Sök inlägg

onsdag 7 oktober 2015

Bad Cash

Jaha då har dom nya sedlarna kommit då.
Till vilken nytta då  kan man undra ?
Staten Bankerna och handeln är ju slående överens om att vi inte ska använda kontanter.

Enda anledningen att byta ut sedlarna som jag ser det,det är att man hoppas få in svarta och stulna pengar och på så vis kunna klämma åt dom som växlar in kontanterna....Alternativt hoppas man väl att folk gömt pengar som man glömt bort eller att folk inte kommer åt sina pengar för att dom sitter på kåken ,och inte litar på nån annan.

Det är i.a.f. inte meningen att vanligt folk ska ha kontanter den saken är klar...I dag har det framkommit att det är stora Problem med nya sedlarna i handelns växlingsautomater. Det blir fel sedlar hela tiden och på nyheterna kunde man se butiker som har stora skyltar med texten 
"Använd gärna kort"
Såklart dom vill att vi använder kort.
Då kan bankerna ,staten och handeln ha fullständig koll på oss löneslavar...Dom kan se exakt vad vi handlar så dom vet hur mottagliga vi är för reklam. Dom kan se hur slösaktiga vi är...Hur miljömedvetna vi är...Vilka vanor vi har...Och dom kan se hur mycket vi inte handlar för,och på så vis räkna ut att vi ägnar oss åt svarta affärer.

Att sedlarna krånglar är så klart bara en bricka i spelet för att få bort kontanterna helt... Sen framkom det att Handelsbanken stoppar kontanter på 70 kontor....Ja så lägligt...Nu kan Handelsbanken sluta med ännu mer kontanthantering och skylla det på dom nya sedlarna.

När sen nästan alla slutat med kontanter eftersom det är så in i helvete krångligt.
Då är dom sedlar som ändå är i omlopp chippmärkta.
Staten kan i lugn och ro se var sedlarna finns och vem som använder dom.
Informationen skickas till pentagon...Tack Snowden för att du fick mig att förstå.


Jag hittade i.a.f. några gamla sedlar här hemma som jag nog måste växla in innan det är för sent.

4 kommentarer:

 1. Ha, ha, dina sedlar har passerat bäst före...
  Ja man kan verkligen fråga sig varför det var nödvändigt med nya sedlar. De nya anses säkrare sägs det. Det hade varit en smal sak att göra de gamla säkrare och det till en betydligt lägre kostnad. Men så smart var det ingen på Riksbanken som var. Dessutom så ska vi föräras med nya mynt under 2016. Money make the world go around...//tompas11

  SvaraRadera
 2. Money Talks, Bullshit Walks, pay the price, or walk it twice. ;)
  Jag håller helt med dig. Fattar inte heller den här "sedelhysterin" när man inte ens kan sätta in kontanter idag utan att det också kostar! Jag tror snart att Bitcoin är den enda säkra valutan att använda sig av. Åtminstone verkar den vara minst krånglig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har inte satt mig in i hur Bitcoin funkar riktigt,men eftersom etablissemanget inte gillar den så är den nog bra.

   Radera