Sök inlägg

söndag 2 augusti 2015

Pridefestivaler

Det har nyss varit Pridefestival.
En PK och en icke PK

Den stora jätte PK-Pridefestivalen hade ca 40 000 deltagare och ca 400 000 som glodde.
Från början var det väl lite provocerande att homosexuella vågade visa opp sig helt ohämmat i Pridefestivalen.
Men nu har ju hela tillställningen blivit en puttinuttig cirkusföreställning där alla slår knut på sig själva för att se så "Bögiga" eller "läbbiga"ut som möjligt...Går inte det ska dom se färgsprakande galna ut eller ha bar överkropp....Killar vill visa magrutorna och brudarna vill visa tuttarna.

Det är väl lite småtrevligt och fräckt med nakna tuttar,men knappast provocerande.
Men när Femen gör samma sak då blir dom arresterade och ivägsläpade och det är plötsligt jättehemskt med nakna tuttar.
Jag förstår inte det där riktigt...Jag skulle aldrig bli provocerad av nakna tuttar...Möjligen om dom har fula tattueringar då....Men nej inte ens då.

Sen förstår jag inte vad naket ,Cirkuskläder ,plymer och glitter har med den sexuella läggningen att göra.....Dom homosexuella som jag känner klär sig helt normalt...Det är väl snarare dom man kränker med en sån här Pridefestival...Nu kommer det galna folket liksom...Kom och glo !

Men nu är det så inne att vara med i Pridefestivalen att alla kändisar måste vara med annars finns det risk för att dom framstår som rasistiska homofober.
Och alla politiska partier ska vara med och slåss om Gayrösterna...Det tog ett tag innan KD vart med ,men dom fick bita i det sura äpplet och inse att dom nog åker ur riksdan om dom inte är med,så nu är dom också med...Alla ska med......Ja utom SD så klart.
Dom får inte vara med.....Man får inte rösta på SD om man är homo,det passar sig inte.
Det blev SD så provocerade av så dom beslöt sig för att göra en egen Pridefestival.
En som provocerar.
Så det blev en Gayparad genom Tensta och Rinkeby..En parad som var förlöjligad och bannlyst av hela etablissemanget redan innan den hade startat...Helt plötsligt var det fel att provocera med ett Gaytåg...Jag som trodde att det var hela poängen...Endast ett 20-tal entusiaster vågade ställa opp.

Polisen trodde att den lokala befolkningen i Tensta Och Rinkeby skulle bli provocerade av 
att SD var där....Istället blev dom provocerade av att deltagarna var Gay....Och av att motdemonstranterna också var gay.
Själv blir jag provocerad av att det finns ställen i Sverige där jag som vit infödd Svensk inte kan vistas utan att höra glåpord om att jag ska sticka därifrån fort som fan för att det är  muslimsk mark.

Själv gillar jag att spöka ut mig i alla möjliga kreationer(som mina trogna läsare vet),men jag är inte bög för det....Om jag fick bestämma då skulle alla få se ut och klä sig hur fan dom ville jämt och ständigt utan att någon rynkade på näsan för det.
Då skulle vi inte behöva några fåniga Pridefestivaler.

7 kommentarer:

 1. Dags för en mansparad?
  Alla som tycker vanliga män är ok får förstås gå med med.
  Då skulle jag ha mina trasiga snickarbyxor med fasta hängslen, tumstock i benfickan och hammaren i bakfickan, så som jag oftast ser ut när någon kvinnlig bekant ultrafeminist ber om hjälp med nåt praktiskt utan att på något vis reflektera över att vanliga killar kan vara rätt ok ibland.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha...Ja kanske det. Jag känner igen mig i din beskrivning.

   Radera
 2. Jag skulle vilja ha en "jag tar mig på snoppenfestival" så jag liksom många arabkillar som ständigt har en hand på skrevet kan se att vi vita grabbar också kan. Skärholmen runt?

  SvaraRadera
 3. Jag skulle vilja ha en "jag tar mig på snoppenfestival" så jag liksom många arabkillar som ständigt har en hand på skrevet kan se att vi vita grabbar också kan. Skärholmen runt?

  SvaraRadera
 4. Är det jag som har selektiv syn eller är det ingen av flatorna eller feministerna som har rejäla, stora, härliga (häng)pattar ;-)

  Kanske det finns någon dold diskriminering här som det är värt att syna närmare.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är samma sak med Femenaktivisterna.
   Aldrig stora hängpattar. Det är helt klart fråga om nån diskriminering.

   Radera
 5. Det här landet har ju spårat ur på så många sätt snart att man snart inte ens blir förvånad. Jag håller med dig, låt folk få klä sig och se ut hur de vill.

  SvaraRadera