Sök inlägg

onsdag 3 juni 2015

Varför får vi inte vara nakna längre ?


Det går inte att föra en diskussion om nakenhet i Sverige idag utan att hamna i nåt utav 2 diken.

Antingen hävdas det att den nakna personen ifråga spelar på sex och bara vill visa upp sig,och det är såklart oanständigt och sexistiskt.

Eller också så hävdas det att den nakna personen är ful, gammal,rynkig,fet,blek eller bara motbjudande och verkligen borde förstå att skyla sin hemska kropp så att resten av världen slipper lida.

Det är tydligen fel med nakenhet hur man än är naken...Men barn då ? Dom är ju varken fula eller sexistiska,dom borde väl få vara nakna då....Nej nej..Då kan ju nån pedofil gå igång...Det går absolut inte för sig...Usch och fy.

Vad fan har hänt med det här landet ?   När jag var liten då var barn nakna om det var varmt,både inom och utomhus...Föräldrar kunde också vara nakna t.ex på söndagmornar eller i trädgården en solig dag.Det var inget konstigt med det....Man pratade öppet med barnen om snoppar och kussimurror(snippor fanns inte då) och på Tv var folk ofta nakna,och världen över skapade Sverige rykte om sig att vara ett nudistland.

Så är det inte längre....När en Dansk politiker är naken på en valaffisch så blir det ett himla liv i Sverige...Ok jag fattar att han gör det för att han vill visa upp sin snygga kropp och stora kuk,men det känns befriande iaf även om jag tycker att det hade varit mycket mer stake i en politiker som hade visat opp ölmage och en liten snopp.
I vilket fall som helst så hade det varit helt omöjligt att en politiker i Sverige hade gjort samma sak. Det hade varit politiskt självmord.....Hur blev vi såna här i Sverige ?


Kan det bero på att det blir mer och mer religion i samhället ? Både kristendomen och Islam har ju en sjuk inställning till nakenhet....Eller är det feministernas fel ?   Eller är det Facebooks fel ?  I Expressen står det att Facebook stoppade Zornbilder med nakna kvinnor. Ja Facebook har ungefär samma moral som en gammal pryd pingstfaster....Måste vi vika oss för sånt dravel ? Själv vägrar jag Facebook av många skäl och skulle aldrig låta dom censurera mitt privatliv....
Nej jag vet inte vad det är för fel på Sveriges syn på nakenhet,men en sak är säker
Det håller på att "balla" ur helt !!!
12 kommentarer:

 1. Mmm... den nakna sanningen, om den nu får var naken förstås. //tompas11

  SvaraRadera
 2. Hehe, nej några nakna sanningar får vi nog inte se här :)

  SvaraRadera
 3. Jag funderar på vad jag skulle tycka om en liknande valaffisch på Stefan Löfvén...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han skulle bli min hjälte då :)

   Radera
  2. Du har inga funderingar på att bli statsminister....? ;-)

   Radera
  3. Om nån skulle tvinga mig att kandidera så skulle jag göra entré naken.

   Radera
 4. ...och apropå Zorn och Facebook: synliga bröstvårtor och rumpor är inte okej att publicera där. Men bilder på misshandlade hundvalpar går bra...

  SvaraRadera
 5. Kommentatorerna skall inte spänna bågen för mycket. Vi kan få mer än vi önskade. En nakenstudie av den Bitttra Pittten från TRÄSKET. Gubbarna blir stumma och gummorna blir blinda.

  SvaraRadera
 6. Putin i bar över, under en björnjakt är också jäligt juste!

  SvaraRadera