Sök inlägg

fredag 5 december 2014

Usla politiker bäddar för nytt parti.

Jag tror aldrig vi har haft så dåliga politiker i Sverige som vi har i dag.

Miljöpartisterna agerar som pårökta hippies eller sektmedlemmar som varit inlåsta i ett flummkollektiv i 20 år. Stefan Löfven både ser ut och pratar som en gammal boxare som fått några smällar för mycket. Man hör att han pratar men det går inte att få ihop meningarna till nån betydelse. Alliansens 3 vise män har chappat,kvar blev dom kuvade som försöker hävda sig genom att sätta hårt mot hårt och visa hur kränkta dom är. SD har njutit av att hållit dom andra som gisslan och kaxat opp sig så pass att dom lovar att fälla allt och alla i deras väg.

Alla skyller allting på varann och vägrar att samarbeta med dom "andra" för att dom inte följer praxis.
Den rödgröna röran och alliansen är så förblindade av att hålla SD borta från makten att dom ger all makt åt SD.

Jag börjar allvarligt fundera på om inte Sverige vore bättre utan politiker. I bästa fall sitter dom och spelar tärning om ministerposterna,när dom inte kräks ordbajs på varann.
Jag tror att tjänstemännen sköter Sverige mycket bättre utan politiker än med. Dom har iaf utbildning och vet vad dom håller på med.

Under det kaos som har varit dom senaste månaderna så har en del gamla dumpade politiker varit i media och blivit intervjuade eller skrivit själva. Tex. Leif Pagrotsky, Bo Lundgren,Kjell Olov Feldt,Göran Persson,Ian wacthmeister med flera. Dom verka ha en mycket mer sansad bild av politiken än dom irrhjärnor som tagit över politiken idag ... Dom flesta av dom verkar tycka att Sossarna och alliansen borde samarbeta...Det verkar som om dom bra politikerna har slutat och dom dåliga har tagit över...Men det kan ju vara så att dom inte fick tycka som dom ville fören dom åkte ut i kylan...

Detta tänk gav mig en idé....Varför inte starta ett nytt parti inför nyvalet ?
Ett nytt parti som inte sitter fast i gamla cementerade tokvärderingar och inte har varit kommunister eller nazister eller några andra ister. Ett nytt parti som vågar tänka utanför boxen och vågar snacka invandring utan att bli blå i ansiktet och flämta rasist... Då skulle vi ju dessutom slippa risken med ett likadant valresultat igen.... Några namnförslag.
Socialmoderaterna
Enterpartiet
Fantastiskt initiativ
Vännerpartiet
Riksdemokraterna
Balliansen
7 kommentarer:

 1. Krisdemokraterna? Moderatorerna? Fenomenal Inspiration?

  SvaraRadera
 2. Namnet ska naturligtvis vara PARTIET och inget annat.
  PARTIET för alla med en åsikt och alla åsikter är välkomna.
  Rösta på PARTIET den 22 Mars 2015.
  /tompas11

  SvaraRadera
 3. Ett av dina bästa inlägg igen.
  De tre vise männen har chappat och någon jesus har inte dykt upp men det är ju inte jul ännu.
  Jag skulle nog rösta på ditt parti oberoende vilket namn det får.
  Vi måste ta Ansvar eller hur ?

  SvaraRadera
 4. I´m all yours =)
  Fenomenalt inlägg!
  Trevlig helg!
  Hälsningar från ordförande i valberedningen för "Realhumanistförnuftsletarpartiet"

  SvaraRadera
 5. Nej, nej, nu håller vi paus, entledigar alla politiker utan lön, sätter dem tillbaka till skolbänken och då är vi av med dem. Sedan kör vi belgiska ingen regering modellen några år. Billigt och säkert bättre än nuvarande sandlåda. Kombinerar vi det med gamla tjänstemannaansvaret flyter nog allt vidare som vanligt men snålare.

  SvaraRadera
 6. Jag tackar för alla partiförslag och skulle just till att säga att nu fattas det bara nån som drar igång partiet,när jag såg att Maja är frivillig :) Tack !

  SvaraRadera