Sök inlägg

lördag 12 juni 2021

SD vill öka invandringen

 Jag vet att det inte är någon nyhet att SD vill strö helikopterpengar över Sverige.

Men jag har grunnat på det här enda sen förslaget kom,och nu måste det bara ut.


SD må ha en vettig invandringspolitik men sen vet i tusan vad dom håller på med?

Det här med helikopterpengarna skulle alltså innebära att alla i Sverige skulle få 10 000 Kr var, och barn under 5 år 5 000 Kr var. Det skulle kosta 91,7 miljarder som SD vill låna. Detta för att stimulera folk att konsumera mera och på det viset få fart på hjulen, eller drag under Galoscherna(för att citera Ny Demokrati)

Det skulle definitivt inte ge nån ökad konsumtion som skulle ge skatteintäkter.Det skulle tvärt om öka Sveriges kostnader på många områden. 10 000 är för lite pengar för att göra någon vettig investering, det kan bara bli trams.Sen tvivlar jag starkt på att 4 åringen skulle få köpa godis för sina 5 000 hur hur mycket hen än tjatade.

Om vi börjar med överklassen som absolut inte behöver pengarna, vad skulle dom göra med kulorna? I bästa fall lite svart städhjälp,annars kanske lite sexköp eller Kokain. Definitivt inget som gav skatt i stadskistan.

Medelklassen skulle nog sätta in pengarna på Avanza eller sätta sprätt på pengarna utomlands på nästa resa.Eventuellt smuggelsprit.

White thrash och kriminella skulle köpa knark och vapen för pengarna. Möjligen nån tatuering, men isf svart(och då menar jag inte färgen)

Invandrarna då? Jo dom gör som dom brukar när dom har råd,skickar hem pengarna till släkten i hemlandet. En invandrarfamilj med 4 barn det blir 50 -60 000 kr rakt ut ur landet. I bästa fall till nån fattig mamma som får lite guldkant på tillvaron. I värsta fall blir pengarna vapen åt IS. Men det mest troliga är att nån kusin som har trubbel med Polisen får råd att ta sig till Sverige för SDs helikopterpengar.Ökad invandring och mer gängkrig.

Grattis SD

Tur att ni inte styr Sverige

Tänk om pengarna gått till fler anställda och bättre scheman i vården istället?
 


4 kommentarer:

 1. Som det mesta SD hittar på är det ogenomtänkt; men kanske bra pr.
  Tyvärr måste man ju rösta på dom för att de ska få visa upp vad de och Uffe kan åstadkomma, och för att slippa ett samarbete med mp och c, det är ett mycket sämre alternativ.

  SvaraRadera
  Svar
  1. M är skitdåliga, och vill bara höja skatterna på allt utom inkomster. Men C och MP är sämst.

   Radera
  2. Men M fick mothugg i Sollentuna!
   Blev ingen hoppbacke...
   Fortsättning följer?

   Radera
 2. Det var förra höstens SD budget. Troligen begravt? Hoppas så, mina barnbarn är redan nog skuldsatta till EU pengarna.
  Men jag håller med mer anställda inom vården och bättre betalt. Rejält bättre betalt.

  SvaraRadera