Sök inlägg

lördag 6 juni 2020

Hela Sverige hatar Polisen

För några år sen var det terrorattentat i Sverige.

Polisen blev hyllad för sina insatser, och folkmassorna överöste polisbilarna med blommor.
Nu samlas samma folk i olagliga demonstrationer och skriker 
"Hela Sverige hatar Polisen"
Anledningen är att Polisen har den dåliga smaken att påtala för dessa tusentals demonstranter att vi har en livsfarlig pandemi som gör att det är olagligt att samlas fler än 50 personer. Demonstranterna protesterar här i Sverige emot att Amerikansk Polis skjutit ihjäl en svart man i USA. Man tvingar Svenska Poliser att förnedra sig och gå ner på knä inför demonstranterna.Undrar om amerikansk Polis bryr sig om Svenka demonstrationer i Sverige?
  protesterna är tydligen så viktigt att men ger fullständigt fan i att man riskerar ett nytt pandemiutbrott, med att samlas i skrikande stora grupper. 
Black lives matters
Står det på plakaten i demonstranternas händer. Ironiskt nog är det ju den svarta befolkningen som drabbas värst av pandemin. Så där kan man snacka om att hugga sig själv i foten.
Att Mormor ligger på ett äldreboende och dör av Covid 19, på grund av nedskärningar och besparingar i det Svenska samhället, det tycks inte vara värt att demonstrera emot för dessa unga demonstranter. Istället riskerar man att smitta ännufler genom sina folksamlingar. Jag skäms för att vara Svensk i det här mentalt handikappade jävla landet.

På en punkt kan jag ge demonstranterna rätt i deras kritik av Polisen.
Det finns på tok för få Poliser i Sverige,och dom är alldeles för mesiga.

 Var finns gummikulorna och vattenkanonerna när dom behövs?


5 kommentarer:

 1. JW på Ledarsidorna.se har en ontressant utredning om BLMs bakgrundskrafter

  SvaraRadera
 2. Hatar?
  Nä, fel ord.
  Föraktar...

  SvaraRadera
 3. Hela BLM-demonstrationen har fullständigt spårat ur och det är ju inte bara risken att fler ska smittas som nu är ett problem, utan även allt de slagit sönder.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är helt bedrövligt. Polisen borde stoppa demonstrationerna direkt,och skicka hem bråkmakarna dit dom kommer ifrån.

   Radera