Sök inlägg

måndag 8 maj 2017

10 000 Tyska bögar

Minns ni radio Hassan på p3 ?

Det var ett radioprogram med Henrik Schyffert där man bland annat busringde till folk. I ett av busringningarna ringde Fredrik Lindström till telefonlinjen JA TILL EUROPA dit man kunde ringa och fråga om hur saker och ting skulle bli om vi röstade ja till EU(enligt PK maffian). Han frågade om det var sant att det skulle komma 10 000 Tyska bögar till Sverige om vi gick med i EU. Det är en skitrolig busringning vars poäng är folks oro för det okända hemska som dom bakåtsträvande Nej-sägarna var rädda för att skulle hända om vi gick med i EU.
Hur det gick sen det vet vi ju alla.

Jag hade varit skitglad om det kommit hit 10 000 Tyska bögar. Men det var inte det vi fick. EUs öppna gränser gjorde istället att vi fick ett okänt antal tusen illegala arbetare som med hjälp av falska EU-handlingar  tagit sig hit för att jobba svart. I många branscher är det nästan 50% av arbetarna som är här illegalt.  När Uppdrag Granskning på SVT kollade opp skrytbygget Mall of Scandinavia  visade det sig att det fanns illegala svartjobbare som jobbade för 25 kr/timmen, var helt oförsäkrade och gick på amfetamin för att orka jobba 48 timmar i sträck. Tack för det EU.

Lägg där till alla illegala som kommer hit för att leva på kriminalitet. Vägpirater,Asfaltläggare Organiserade tiggare som ockuperar privat mark, och som sedan inte går att avhysa bara för att Svenska myndigheter inte var beredda på nåt annat än några bögar från Tyskland. Vi hade inget av det här innan vi gick med i EU, men nu är det ju helt öppet att bara åka in i Sverige för vem som helst. När Uppdrag Granskning testade Gränskontrollerna visade det sig att det bara var att åka in i Sverige med både bil, flyg och båt utan att ens visa leg.Och om vi nån gång lyckas utvisa någon kriminell så är han snart tillbaks och begår nya brott .Tack för det EU.

Det väller in vapen, knark och sprit över Öresundsbron. Sprit som sedan säljs till våra minderåriga barn utanför skolgårdarna. Allt för att vi ska vara så öppna och fria mot världen och inte vara rädda för det okända.
1 mjölkbonde om dagen får slå igen i Sverige bara för att dom blir utkonkurrerade av EU-bönder.
Vi köper mjölk från EU, som åker med lastbil över halva Europa och spyr ut avgaser bara för att EU har  förbjudit att betala lite mer för närproducerat. Av samma orsak äter vi kött som är uppfött på antibiotika, som på sikt kommer att få oss resistenta mot mediciner och leda till att vi dör.

Det väller in EU-lastbilar som är undermåliga och obesiktade. Chaufförerna är ofta så underbetalda att dom tvingas stjäla diesel i Sverige.  Svenska åkare blir utkonkurrerade och tvingas sänka sina löner eller bli arbetslösa.
Så va fan ska vi med EU till?
Ca halva befolkningen är emot EU. Trots det är det bara tokvänstern och tokhögern i riksdagen som vill att vi går ur EU. Dom etablerade politiska partierna har ingen folklig förankring och skiter fullständigt i vad folket tycker. När vi skulle rösta om Euron så var ju nästan alla politiker för att vi skulle gå med. När sedan folket röstade nej så skulle det innebära en katastrof för Sverige sas det.
Men nu är det knappast nån politiker som törs säga att vi ska gå med. Jag tror att det är samma sak med EU. Säger man att man vill ut ur EU så är man per automatik En Trump eller Putin anhängare och idiot.

Det här landet kommer snart att gå åt helvete!
Men
Skyll inte på mig jag röstade nej
Som det stod på min Tischa 95
10 000 Tyska bögar

5 kommentarer:

 1. Jag röstade också nej, men det hjälper ju inte när majoriteten röstade ja.
  Men, jag antar att alla som röstade ja är nöjda nu och inte klagar. Dessutom ska vi väl inte få rösta om något utträde heller, som det verkar, så det är bara att gilla läget :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi kunde åtminstone fått 10 000 Tyska läderbögar :)

   Radera
  2. Ja, om det hade varit så väl :)

   Radera
 2. Verkar mest synas svenska och lite finländska bögar i Sverige (i media) och inom nöjesbranschen i synnerhet. I media hörs det även om hur illa det är för dom i Kazakstan i synnerhet och Ryssland i allmänhet. (inte mycket om hur det är i Mellanöstern dock)

  Men nu var det dom tyska detta handlade om även om dom flesta verkar komma från GB. Åtminstone musikerna och spionerna. Få se ifall vi invaderas av engelska (läder)bögar efter ett eventuellt Brexit.

  SvaraRadera