Sök inlägg

måndag 5 december 2016

Sossarna skyller på SD.

Det här inlägget är Inte ett försvarstal för SD.

Sossarna har i alla tider varit duktiga på att skylla sin egen inkompetens på någon annan...T.ex. så låtsas dom varje år på första maj att dom är i opposition fast dom inte är det. Det brukar alltid stå nån riksdagspolitiker ifrån S och tala på första maj och kräva höjda kvinnolöner, mer dagisplatser fler bostäder mm. Samtidigt sitter vederbörande talare själv på makten och ser till att det inte blir nåt annat än bättre löner och förmåner åt partitoppen....Så har det alltid varit.

Nu är det statsministern som låtsas att han är i opposition och att det är SD som rår för allt elände. Statsministern kan överhuvutaget inte tänka sig att samarbeta med ett parti med SD s värdegrund säger han....Konstgt tycker jag. SD vill inte förbjuda kvinnlig rösträtt införa dödsstraff eller diktatur som dom samarbetspartners som Statsministern gärna umgås med och har dipomatiska förbindelser och affärer med. T.ex. Saudiarabien och Kina.
Då spelar helt plötsligt värdegrunden ingen roll ?
Det är viktigt att förhandla istället för att vända dom ryggen heter det då...Men det gäller så klart inte SD....Dom ska man inte förhandla med alls...Bara spotta åt...Och skylla allt på.

Det är SD som vill stänga gränser. Det är SD som vill slänga ut tiggare och det är SD som springer runt och våldtar...Eller åtminstone deras väljare om man ska lyssna på statsministern och hans feministiska regering(föresten får man inte säga man längre,det heter en)

Det konstiga är att SD har aldrig suttit i regeringsställning och aldrig stängt några gränser, men det har statsministern gjort. Och nu vill Regeringen förbjuda tiggeri men det är så klart SD s fel det med, på nåt vis.


SD har heller aldrig kastat ut flyktingar som bott i Sverige i många år, bara för att dom sökt ett jobb som var felaktigt utannonserat. Eller för att dom tjänat för lite pengar en gång för fem år sen.  Men såna galna utvisningar i sann nazi-stil ägnar sig våran feministiska regering åt.....Visserligen skyller dom ibland ifrån sig på den förra regeringens beslut som dom måste följa...Jaha men om alliansen hade fel värdegrund hur kommer det sig då att det går bra att sammarbeta med alliansen men inte med SD ?
Nej dom är hycklare hela bunten både alliansen och feministregeringen.

Och som jag sa tidigare så är detta inget försvarstal för SD. Jag vet nog vilka dom är...En del av dom är gamla Nassar som växt upp och blivit demokrater. Andra av dom har fortfarande nazi-värderingar och blir utsparkade när det kommer opp i ljuset vad dom är för ena. Sen finns det en massa vanligt folk som är missnöjda med etablissemanget alliansen och feministregeringen.
Men jag kan verkligen inte se att detta gäng skulle vara värre än vänsterextremister och religiösa fanatiker, och dom är ju fullt accepterade i både riksdag och regering. 
Det är väl det som är demokrati ?
Men Sossarna har ju aldrig varit speciellt förtjusta i demokrati.Redan statsminister Palme, bedrev ministerstyre och tvingade pressen att inte skriva om bordellhärvan. Han mörkade åsiktsregistrering i IB affären och talade fred på dagarna och sålde kanoner på nätterna i Boforsaffären.

Så statsminister Löfven är väl bara en typisk sosseledare som ljuger fifflar och skyller ifrån sig. Precis som det alltid har varit.
Men fan vad jag är trött på det.
9 kommentarer:

 1. De tystade ner att Palme hade en affär med en skådis (M Nielsen) på 70-talet.

  SvaraRadera
 2. Jag har tänkt exakt samma sak många gånger. SD har ju stängts ute från allt inflytande, men ändå är allt deras fel. Det är ungefär som om jag skulle sätta eld på mitt hus och sedan skylla branden på en granne jag inte gillade.
  Och när det gäller Löfven och hans feministiska regering så säger väl den precis ALLT om hur ett land INTE bör styras. Han har åtminstone fått chansen att visa vad han går för och resultatet ser vi ju. En massa brutna vallöften och en poliskår, en skola och en sjukvård i fritt fall.
  Men det är klart, det är ju alltid enklare att skylla sina tillkortakommanden på någon annan.
  Förresten, Bitterpitten, är det ditt fel att jag skrev det här ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är mitt fel....Jag tar på mig, jag är ju vit medelålders man.

   Radera
 3. Hej.

  Vi har ju bara tre alternativ:

  Rösta för eller emot nuvarande riksdagsparti.
  Statskupp (tjoflöjt, det är väl lika sannolikt som att Löfven skulle tungkyssa AK-B i direktsändning...)
  Strunta i politiken, och göra som araberna här i krokarna: driva affärer, frisersalonger och annan 'bizniz' där skattmasen bara får precis så många slantar att de inte tycker det är lönt att undersöka; 'Inget kvitto kompis - bra för dig, bra för mig!'

  Eller missar jag något?

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

  SvaraRadera
  Svar
  1. Problemet är bara att om vi röstar mot nuvarande regering så får vi per automatik tillbaks den gamla, fast med Batra istället för Reinfeldt. Det känns inte som ett bra alternativ. Själv håller jag på Landsbygdspartiet https://landsbygdspartiet.org/
   tyvärr är dom nog för små för att kunna påverka. Men det är det enda partiet som jag tror på.

   Radera
  2. Fast om jag som etnisk Svensk bedriver en verksamhet som inte sköter skatter, moms med mera korrekt, så kommer man garanterat få en revision på sig.
   Vet om ett par företag som driva av invandrare, där all körs svart, och dom får ingen revision på sig.
   Ett bageri, som ägdes av en gammal polares farsa, och polarn jobbade också där, såldes till en invandrare. Sedan jobbade nästan alla svart där, och polarn jobbade kvar i ca. 3 år, och tjänade grova pengar. Minimilön vitt, resten svart, vilket gav nästan 40.000:- i plånboken varje månad.
   Någon revision har dom inte fått på sig.

   Mvh Skogåsbon

   Radera
  3. Hej.

   Jag har liknande erfarenheter - jag har inte alltid varit lärare utan har jobbat med logistik, lager, och skogsindustri bland annat.

   Knepet för svensken är att organisera firman (helst firmorna) så krångligt och för fogden arbetskrävande som möjligt. Eftersom man tillämpar LEAN och andra liknande instrumentella kvantitativa mätmetoder väljer utredarna alltid de lätta målen - så låt oss ge dem färre och färre mål.

   Kan man inte besegra sin fiende för att denne sitter i en ointaglig fästning, så ser man till att han stannar där, och så svälter man ut honom istället.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, lärare
   Ps Den svårare metoden är att ha sina grå bolag i symbios med lokalpolitiker och kommunal verksamhet - då brukar man också sitta säkert, men det kräver att man är med i nätverket. Ds

   Radera
 4. Tjo och tjim! Klackarna i taket!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kan du säga som har lämnat landet...Men vi andra då ?

   Radera