Det var inte bara Julfirandet som rök i år.
Nu är Julskinkan rökt också.
Det blev lite sent med skinkan i år eftersom jag jobbade natt på Julafton.
Nu är Julskinkan rökt också.
Det blev lite sent med skinkan i år eftersom jag jobbade natt på Julafton.
Tänkte ta den idag på juldagen istället.
När jag tittade ut efter att ha sovit halva dagen så kunde jag konstatera att det verkligen inte var något Julväder....6 plusgrader ingen snö och grön gräsmatta.
Det kändes lite fel med Julskinkan faktiskt,så jag fick en idé.
Jag tar och röker skinkan i min BBG smoker.
Sagt och gjort.
In med Alved och sen in med skinkan.
Fint som snus, det är väl så här en julskinka ska behandlas.
SvaraRaderaFår du sen tag på en vildsvinskinka så är lyckan fullkomlig.
Ja en tjuvjagad svartslaktad och svartrökt vildsvinsskinka vore fint.
RaderaMen den blev säkert god och det är ju huvudsaken :)
SvaraRaderaDet är väl så där julskinkan skulle varit tillagad från första början?
SvaraRaderaDet bara vattnas i munnen, när man tänker på hur den förmodligen smakar.
Mvh Skogåsbon
Julskinkan blev jättegod...Idag köpte jag 4 stycken rimmade Julskinkor för 20 Kr/Kg,så nu jävlar ska de rökas.
SvaraRadera