Sök inlägg

tisdag 9 juli 2013

Maskerade kvinnor

En kvinna i Iran får inte sitt världsrekord i simmning  godkänt av dom Iranska myndigheterna,trots att hon bär hijab.Dom menar att hennes kvinnlighet syns när hon stiger ur vattnet.
http://www.expressen.se/nyheter/simmerskans-rekord-ogiltigforklaras-i-iran/
Allt handlar så klart om kvinnoförtryck i en mentalt handikappad diktatur som styrs av islamister.
Jag har full förståelse för att människor flyr hit till Sverige ifrån sådana här länder. Och jag tycker att vi ska skydda framför allt kvinnor ifrån islamistiskt förtryck.
Vad jag inte förstår är ,varför människor som flyr ifrån sånt här förtryck,tar med sig det hit till Sverige.
Nu kräver dom Hijab,Nicab och Burka till kvinnorna.Och muslimska kvinnor som levt i många år i Sverige utan vare sig slöjor eller burka,dom blir hånade och bespottade av islamister...I Frankrike har man förbjudit Burka.. Men inte i Sverige....Här ska det daltas med extremister förstås.
Men vi kan inte ha såna här dumheter i ett modernt samhälle. Det kommer aldrig att fungera..Tänk er en Dagisfröken,Vårdpersonal,Lärare eller Polis med Burka....Dom skrämmer ju skiten ur en....Dom enda det funkar bra för med Burka är väl bankrånare...
Nej det är dags att PK maffian tänker om....Och föresten....Varför hörs inga protester ifrån Feministerna ? Dom verkar tycka att det är ok med kvinnoförtryck så fort det kallas religion.

                                      Världsrekordsättaren Elham Asghari i sin hijab

4 kommentarer:

 1. Jag förstår inte varför det är så viktigt att skriva om islamister? Förtrycket du skriver har inget med islam o göra, lr någon annan religion för den delen. Det är kultur. Beroende på hur man tolkar koranen så är kvinnorna livsgivare och står betydligt högre i rang än vad männen gör. Den enda religionen som rent ut sagt nedvärderar kvinnor i klartext är kristendomen.

  SvaraRadera
 2. Islamister är en hemsk avart av Muslimer. Kristna fundamentalister är en hemsk avart av Kristna. Jag tycker att det är viktigt att skriva om kvinnoförtryck utförda av människor som skyller det på sin religion.

  SvaraRadera
 3. Fast extremister har ingenting med deras respektive religion att göra. Det är idioter rakt av oavsett vad dom tycker sig tillhöra för tro eller dyl. Vad dom anser sig tillhöra för religion är fullkomligt ointressant. Det är som att tycka det är viktigt att belysa fotbolls huliganer som gömmer sig bakom fotbollen. Eller att Black Sabbath lr Ozzys musik faktiskt skulle få ungdomar att begå våldsbrott eller självmord. Lr det idiotiska argumentet att TV-spel skulle föda våld. Idioter är och kommer alltid vara idioter oavsett hur dom rättfärdigar sin idioti. Det har INGET med vare sig religion, sport eller musik att göra.

  SvaraRadera
 4. För mig är det ointressant om dom är religiösa extremister eller inte.Min poäng är att Sveriges politiker och myndigheter lägger sig platt så fort extremisterna skyller sitt sjuka betende på sin religion.

  SvaraRadera