Sök inlägg

onsdag 13 mars 2019

Ensamkommande I S-barn

I den humanitära stormakten Sverige

Har det varit enkelt att få Svenskt meborgarskap.

Det har i stort sett räckt med att flyktingarna säger att dom kommer från Syrien eller Afghanistan. Att dom inte haft pass eller annan ID-handling det har inte varit så noga eftersom det varit "synd om dom". Ensamkommande män har kommit hit och låtsas vara barn och kunnat bli Svenskar så småningom. Trots att alla visste att dom var vuxna så var det ju "synd om dom", så man såg mellan fingrarna. Men förtryckta flickor ifrån Saudiarabien tar vi inte emot, för det kan ju störa våra vapenaffärer med Saudiarabien. Vi kan heller inte ta emot visselblåsaren Edward Snowden , eftersom det skulle skada våra affärer med USA.
Men annars så har det gått bra att få stanna i Sverige bara man "ser ut" att komma i från mellanöstern och talar Arabiska eller Persiska. Tack vare en helt galen naiv inställning och noll kontroller har Sverige bland annat fått in massor med IS-sympatisörer, som sen i lugn och ro kunnat skicka Svenska pengar till IS-terrorn. Sverige har även levererat massor med IS-krigare, och Göteborg är den stad i Europa som levererat flest IS-krigare per capita.
Tack för det MP, C och V
Som vill ha fri invandring. Man kan ju undra hur det skulle sett ut om dessa partier fått härja fritt.
I alla fall så har ju IS besegrats och nu är det gråt och tandagnissland från dom stackars överlevande IS-anhängarna som allihop är oskyldiga och bara har kört ambulanser eller lagat mat åt dom otäcka krigarna. Nu vill dom hem till Sverige,men Sverige vill inte ha hem dom. 
Men ska vi inte ta hem våra medborgare?

Plötsligt har våra politiker kommit på att det kanske gick lite för fort för vissa att bli Svenska medborgare. Dessutom har dom upptäckt att Sverige har typ den sämsta lagstiftningen i Europa vad gäller att lagföra IS-terrorister, så om eller när dom kommer hem så blir dom ostraffade.
Ja men barnen då?

Borde vi inte ta hit oskyldiga små barn som faktiskt är Svenska medborgare?
Deras enda brott är ju att dom har skitdåliga föräldrar. Nu sitter dom ju internerade med sina föräldrar i öknen i väntan på fängelse och tortyr.
 Men ansvariga politiker säger nej.Vi vill inte ha hit dom. 
Vad hände med den humanitära stormakten?

Skitnödiga politiker har tydligen upptäckt att oppinionen har vänt. Nu är det inte längre rädda världen som gäller, utan snarare, låt dom jävlarna dö!
Det tragikomiska är att det går bra att komma hit som IS-terrorist och kalla sig ensamkommande barn så får man stanna i Sverige. Men det går inte bra att få komma hit som Svenskt spädbarn med föräldrar som tillhört IS.
 
Men det är klart. Skulle Sverige ta hit dom stackars små barnen så står det väl inte på fören Vänstern, Centern och Miljöpartiet kräver anhöriginvandring. Och då har vi sålt taska åt räven.
Sverige är fantastiskt!
 Eller fanatiskt?3 kommentarer:

 1. Kan USA ha ett läger på Kuba så borde ju Sverige eller EU kunna ha ett läger i Syrien. Dom skall väl interneras ifall dom kommer till Sverige? Eller tänkte man släppa loss dom bland vanligt folk?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man har nog ingen plan. Man borde kanske inte haft så bråttom med att ge dom svenskt medbogarskap.

   Radera
 2. Man har aldrig haft en plan, och det kommer aldrig att finns nån plan.
  Problem heter numera "utmaningar" för att man ska tro på att de jobbar på det.

  SvaraRadera