Sök inlägg

onsdag 17 juli 2019

Väx upp för fan!


Ungdomar som vägrar bli vuxna blir ett allt större problem.

Curlade skitungar som är uppkäftiga och får hela deras omvärld att dansa efter deras pipa är vi vana att se. Dom ska ha skjuts av föräldrarna till skolan eftersom det är jobbigt att cykla och drygt att ta bussen. I skolan vill dom inte göra något annat än surfa på nätet och blir förbannade när deras dumma lärare tycker att dom måste prestera för att få godkända betyg.
Nu verkar dessa skitungar ha blivit "vuxna", men dom är fortfarande skitungar som tycker att dom inte behöver ta något ansvar, vare för sig själv eller andra. Dom vill inte arbeta på sommaren, för då ska dom ju hänga med kompisar och softa. Och om dom måste ta ett sommarjobb så vill dom inte jobba helger, och inte midsommar eller Schools out festival, We are Stockholm, Way out west eller Summerburst.
Regler och förordningar är inte för dom, utan tydligen för nån annan.

Te.x rapporterar försvaret att det blir allt vanligare med intrång på militära skjutfält. Senast var det 2 tjejer på moped som gjorde intrång på ett skjutfält i Umeå. Militären låg beredda med K-pistar och skulle precis till att skjuta när tjejerna brakade in i skottfältet. Tjejerna hade passerat en vägbom men trodde inte att det var nån skjutning där.

Det blir också allt vanligare att 18 åringar skolkar ifrån mönstringen. Dom har ju ingen lust liksom och känner inte att det är deras grej. Sen blir dom skitsura och förvånade när dom får böter för att dom inte inställt sig. Det är tydligen väldigt svårt att inse att man är vuxen och måste infoga sig i vuxensamhällets regler. Dom tycks tro att Mamma ska fortsätta curla och fixa åt dom. 

Ca 27000 vuxna elever om året blir av med sina studiebidrag för att dom inte orkar släpa sig till skolan. Men vadå! orka! Farsan fixar väl nåt istället så att man slipper förnedra sig med att vara i skolan för att få bidrag.

Jag såg ett reportage på TV från nån Stockholmsförort. TV-teamet var på en ungdomsgård och filmade. Där hängde det killar klädda som ungdomar men deras ålder var uppskattningsvis 25-30 år.
Inte nog med det det har blivit allt vanligare med medelålders klottrare. Män i 30-40 års åldern som snor sprayburkar och klottrar ner tunnelbanor och broar.

Men vad fan är det frågan om egentligen?
Väx Upp!!!
Det har ju kukat ur fullständigt.

10 kommentarer:

 1. Skrik inte!
  Tog åt mig direkt.
  Direkt från modersfamnen till hustruns omvårdnad!
  ( Har inte alla det så?)
  Den här veckan måste jag laga mat själv.
  Stekt potatis, ägg och korv.
  Går rätt hyggligt.
  Please, inte en allt för besk kommentar nu bara.

  SvaraRadera
 2. Verkar vara koncentrerat till festivaler i Stockholm. Eller finns det festivaler lokalt där medelålders män springer och spökar ut sig som om det fortfarande var en pågående hippievåg? Väx upp!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är van att bli kränkt, sparka på ni bara, jag ligger redan.

   Radera
  2. Tsck för din fyndiga kommentar Anonym. Jag gillar din BITTERPITTattityd. Vore kul att veta vem du är?

   Radera
  3. Du glömde dina "lokala" förmågor https://www.svtplay.se/video/22438846/raggarjavlar

   Sen så citerar jag Leif-Ivan "- De som gnäller mest, de vill vara sjukpensionärer så tidigt som möjligt. Så är det i Norrland. Nu ska man inte måla allt svart eller vitt, men för många är det på det sättet. De vill ha sex timmars arbetsdag men gnälla kan de på dem som tjänar pengar."


   Sug på den, Bitterpitt

   Radera
  4. Ja precis så är det, och ungdomarna är värst och latast.Vad är du själv ? Skitunge eller bitterpittGubbe?

   Radera
  5. Men!
   Kära nån.
   Redan Sokrates ansåg att ungdomen blev värre och värre.
   Han ansågs klok...

   Radera
 3. @Bitterpitten det var inte dig jag syftade på, utom den kränkta bitterpitten aka "anonym"

  SvaraRadera