Sök inlägg

måndag 8 juli 2019

Peace & Love 2019

P&L 2019 var i stort en sorglig historia.

Förr om åren har jag haft ångest över att jag missat en massa bra band eftersom dom spelade samtidigt. Nu var det ingen risk för kollisioner med bra band. Man fick leta med ljus och lykta efter nåt som var lyssningsvärt. Det var bara hälften så många band som vanligt, och dom flesta blev inte presenterade fören några dar innan festivalen.
Eftersom P&L konkade 2013 och publiken som köpt förköp blev blåsta på pengarna (själv blåstes jag på 5000kr)så vill man inte gärna köpa förköp igen. P&L å sin sida är beroende av förköp eftersom artisterna nu mer kräver förskott.
Men dåliga artister var bara det ena problemet. Det andra var vädret. På Torsdagen var det 7 grader varmt och ösregn. tyvärr spelade festivalens bästa artist då, så vi var en tapper skara som såg Luke Elliots mörka vackra rock.

Luke Elliot

Hade vi inte haft underbara vänner som vi umgicks med flitigt på deras veranda så hade vi nog inte stått ut.
På fredagen var det inte mycket som intresserade mig så jag hängde mest vid matställena. När jag som bäst inmundigar en viltkebab så Kommer 2 reportrar ifrån Dalademokraten och intervjuar mig samt tar den här bilden.
På lördagen var det äntligen dags för lite jävlaranamma rockenroll med kultbandet The Nomads. Här syns supergitarristen Hasse Östlund.
efteråt fick jag några ord med bandet. Jag berömde dom för spelningen och sa att jag hört dom live i Borlänge för ca 30 år sen, och att dom faktiskt var bättre nu än då. Dom svarade att dom ju hunnit övat en del sen dess.Efter reportaget i Dalademokraten blev jag så känd att jag blev tvungen att byta outfit. Här tillsammans med älsklingen, som får stå ut med mycket när hon är med migInga kommentarer:

Skicka en kommentar