Sök inlägg

söndag 8 juli 2018

Peace & Love 2018

Länge såg det ut att årets festival skulle bli riktigt dålig.
Lineupen bestod mestadels av hip hop, elektronisk dansmusik, DJs och P3-pop.
Ingen skitig rockeń roll överhuvudtaget.

Men eftersom det är tradition att gå på festivalen och vi har gött häng på Brickmans veranda, samt får parkera våran husvagn där, så gav vi det en chans.
Fördelen med att det spelar mycket skitband är ju att man slipper alla bandkollisioner som brukar vara när allt man vill se är samtidigt. Nu blev det istället lite mer tid för verandan och att flanera runt på festivalområdet.

Bland annat upptäckte vi ett  LOVE CORNER. Förmodligen har festivalen blivit influerad av BITTERPITTEN då jag förra året lanserade min älsklings förslag om en tafshörna... Dit alla som vill tafsa eller bli tafsade på får gå.
Sent en festivalkväll såg vi ett par i övre medelåldern som verkligen hade fattat vad LOVE CORNER är för nåt. Mannen tafsade å det grövsta och när han drog upp hennes kjol så kunde alla se att hon var utan trosor.(vem sa att ungdomarna var värst)I tafshörnan hade man hängt tavelramar. Varför undrade vi?


Det är väl ingen KONST
att hålla sig inom RAMARNA
så att man inte gör en TAVLA
och börjar kladda på DUKEN 


På lördag eftermiddagen hände nåt mycket märkligt inne på festivalen.
Plötsligt vällde det in nationalister klädda i gula tröjor och Svenska flaggor.
Dom lyckades på nåt sätt få tyst på musiken och tvingade till sig att få se nån löjlig fotbollsmatch på storbilds TV.... Fattar ni?...Inte går man väl på rockfestival för att se fotboll heller?..


Förutom Nationalisterna var det många korkade fjortisbrudar på festivalen.Dom sprang mest runt skrikandes och tappade mobiler överallt.
Som vanligt fanns det även gott om batikhäxor på området.
Ni vet tanter 50+ i långklänning eller haremsbyxor. skrynkliga av för mycket sol. Barfota eller med Jesussandaler, och alltid dansandes till allt som låter, om det så bara är nåt som skramlar eller några nycklar som tappas.

Några artister som var sevärda.

Sarah Kang
Hon var helt makalös! Sjöng sina dystra sånger med en röst som fick mig att tänka på Adele och Mama cass elliot . Nästa stora sjärna ?


WILMER X
Minns dom från 1985 då dom var Sveriges coolaste band och såg ut som Rolling Stones. Sen har dom bara blivit sämre med åren. Men nu gör dom comeback och röjer på ganska bra faktiskt.
Browsing Collection
Tjejbandet spelar för tredje året i rad, och nu börjar dom äntligen låta bra.
Magnus Carlsson
Utan sitt band Weeping Willows, sjöng han covers på Svenska nyare pophits som han gjorde om till 60-talsdoftande soulhits med sitt nya band som doftade E-street band.
Moneybrother
Här var det verkligen som om Bossen och hans E-street band stått på scenen.
Vilket sväng!
Moneybrother skulle ha spelat kl 4 samtidigt som ödesmatchen Sverige/ England. Men han blev tyvärr sjuk och kunde bara botas om spelningen flyttades ett par timmar. Nu stod han där och var ledsen över att Sverige förlorat. Bortförklaringarna var många, men bäst var nog att det inte fanns några masar i Sveriges VM-lag.

Tåström
Tungt mörkt och nattsvart rakt ner i dödsriket.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar