Sök inlägg

måndag 23 juli 2018

Mig lurar dom inte

Det är varmt nu!

Svårt att sova på nätterna och folk tokhandlar fläktar som aldrig förr. Åtgången är så stor att butikerna låtsas att dom har sålt slut på alla fläktar. Nästa vecka har dom plockat fram sina gamla fläktar ifrån lagret och låtsas att dom fått hem ett nytt parti, som råkar kosta dubbelt så mycket. Under tiden har dom lyckats kränga Aircondition för 5 tusen spänn/st eftersom fläktarna var slut.
Ha ha ha!

Eftersom jag aldrik slänger nåt som går att använda så rotade jag fram en gammal trasig kupévärmare. Den rykte och blixtrade när man slog på den, så jag kopplade bort värmeelementet och vips så hade jag en fläkt istället. Där sparade jag lite pengar som jag kan lägga på en extra skatt till Löfveń, eller nåt annat nyttigt.Miljövänligt blir det också när jag både slipper slänga en kupévärmare och köpa en ny fläkt.

 Nu har jag den i sovrumsfönstret med rullgardinen nerdragen och luftintaget mot det öppna fönstret. När fläkten suger in den kalla nattluften blir det skön sovluft i sovrummet.

5 kommentarer:

 1. Man kan ju vänta med att köpa snöslunga till det är en meter snö utanför dörren oxå.

  Hur fixar du det, med kupevärmare 😁 eller har du snabbfix gör det med?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har en 45 år gammal traktor med skopa som gjorde att jag överlevde vintern. Gammalt skrot som levererar

   Radera
 2. Egen härd är guld värd... //tompas11

  SvaraRadera
 3. Faktum är att min luftvärmepump nu gått som AC i nästan tre månader och det är faktiskt värt varenda krona. Sover gott med sval och skön inomhustemperatur, kan det bli bättre? Knappast. Och på vintern när kylan är svår så värmer den så gott. //tompas11

  SvaraRadera
 4. Och tycker jag att utomhustemperaturen blir alltför ansträngande så gränslar jag min Royal Enfield för en uppfriskande tur i den ljuva svenska sommaren och känner sommarens dofter smeka min näsa...//tompas11

  SvaraRadera