Sök inlägg

fredag 22 december 2017

Död Tomte

Metoo fortsätter.
Efter att hashtaggen #inteidittknä brieserat har tusentals barn berättat om hur den skenheliga äckeltomten viskar snusk i öronen på dom små barnen samtidigt som han tafsar på deras små oskyldiga kroppar när han har dom i sitt knä.

Jag blev mycket illa berörd och beslöt mig att ta tag i saken. Så igår gillrade jag en grötfälla bakom huset. I gryningen fick jag napp. Jag smög ut i nattskjortan och sköt Tomten.

Nu blir det inga fler otäcka övergrepp, och alla barn slipper mardrömmarna om snusktomtar som tafsar. Alla tomtens paket gav jag till Postnord, dom verkar ju ha tappat bort några paket så dom blev glada.


Jag önskar alla mina läsare en riktigt god jul.
Ta det lugnt med skinkan nubben och granen.
Och framför allt.
Tänk på Barnen.6 kommentarer:

 1. Hej.

  Hahaha.

  Vår tomte skall få extra tilldelning av gröt och svål, då han skött sitt med beröm.

  Alla julklappspengarna gick nämligen till veterinär'n, men hyndan klarade både operation och konvalescens trots att hon är över tio år gammal.

  Sådant som den svenske tomten alltid hjälpt folk med - hans kollegor St. Nick, Sinter Klaas med flera icke att förakta, förstås.

  God Jul,
  Rikard, fd lärare

  SvaraRadera
 2. Antar att du började med en dubbelsats hagel.
  Om det inte var nog hålspets am på kort håll!?
  Verkar som den där grabben i Värnamo för en trettio år sedan. Fast då var det två kronkallar som strök med.
  ( nej, det var inte jag!)
  God Jul
  I all stillhet, please!!!

  SvaraRadera
 3. Fy på dig!
  Men God Jul eller hoppar du över i framtiden?

  SvaraRadera
 4. #MeToo ser ut att användas av många som är missnöjda eller som vill synas. Nu har jag anslutit mig till gruppen och använder #MeToo-taggen i mina inlägg. Det behöver ju inte bara vara missnöjda, missförstådda eller påhittiga klimakteriebatiktanter som berättar om möjliga oförrätter som kan ha inträffat för länge sedan. När jag läste om en tamkatt som ätit sig för fet och där insändaren tyckte att kattägaren borde ge det feta katten mindre mat svarade jag med #MeToo.

  SvaraRadera