Sök inlägg

måndag 15 september 2014

Demokratin i Sverige sätts ur spel

Valet är över. Svenska folket har sagt sitt.Sverigedemokraterna blev dom stora vinnarna.Framförallt tror jag det beror på hur media och dom andra partierna hanterat SD. Expressen som samarbetat med kriminella vänsterextremisterna i Researchgruppen för att hänga ut Jimmi Åkessons privata bank konton och nätspel är bara ett exempel....Folk blir förbannade på oseriös journalistik.
Efter att ha följt Både Expressen och Aftonbladet under den här valrörelsen så är jag den sista att sörja om dom får lägga ned sina tidningar.

Nu när valresultatet är klart och SD har fått nästan 13% och är Sveriges tredje största parti,så lovar dom andra partierna dyrt och heligt att dom ska samarbeta över blockgränserna för att isolera SD totalt.
Vad är dom så rädda för ?.... Jo om SD får påverka flyktingpolitiken i Sverige då får vi en flyktingpolitik som liknar våra grannländers och EUs flyktingpolitik,och då är vi helt plötsligt en Fasciststat....Det betyder alltså att vi än så länge är det enda landet i nordeuropa som inte styrs av en Fasciststat.
Jag tror inte jag är ensam om att tycka att det känns lite märkligt att resten av Europa är Fascister och rasister...Men eftersom Pk media och dom övriga partierna bestämt sig för att det är så,och bestämt sig för att sätta demokratin ur spel och totalt isolera SD,så kommer vi att fortsätta att få se fattiga kommuner som tvingas ta emot flyktingar som dom inte har råd med.Vi kommer att fortsätta se hur gängkriminalitet och utanförskap växer bland invandrare som inte integreras och tvingas bo i getton utan jobb och riktiga bostäder. Vi kommer att fortsätta att se när den rika befolkningen stänger invandrarna ute ur sina fina bostadsområden medan dom fattiga lågutbildade människorna ser hur välfärden trängs undan och samhället faller ihop runt omkring dom.
Men vi lågutbildade låginkomsttagare begriper ju inte vårt eget bästa..Vi ska ju öppna upp våra hjärtan mot omvärlden sa Reinfeldt.... Nu avgår han...Han ska visst flytta till Rinkeby...Eller var det Tensta ?

1 kommentar:

  1. Kollade på en sida hur röstfördelningen ser ut. S och SD är vinnare på samma ställen. kan man dra paralleller eller ska man tolka det på något annat sätt?

    I dina trakter, i Stora Skedvi är nu S och SD (jämnstora) störst av alla partier. Bara SD och F! som gått framåt där. Några teorier?

    SvaraRadera