Sök inlägg

fredag 15 augusti 2014

Sverige en fristat för kriminella

I Sverige är lagarna skrivna för att kunna sätta dit vanliga hederliga medborgare som begår nåt övertramp mot lagen.Är man däremot kriminell så är det busenkelt att lura rättssystemet,och är man dessutom av utländsk härkomst då förväntas vi vara extra toleranta eftersom vi måste ta hänsyn till kulturella skillnader utsatthet och missanpassning.
Men man brukar ju säga att tillfället gör tjuven.Det är precis vad som händer när svenska menlösa övertoleranta myndigheter och politiker bara står och klappar förbrytarna på huvudet istället för att ingripa. Några exempel.

1.  En nära vän till mig jobbar som vakt. Han berättade att dom tagit ett ensamkommande flyktingbarn på bar gärning när han stal för 3500 Kr i ett köpcentra. Killen ser ut att vara över 20 men uppger att han är 17.Eftersom det är kränkande med DNA-tester så är han 17. Vakterna lämnar iaf över killen till polisen. Sen frågar dom polisen "Vad händer nu"? Då svarar polisen att det enda som händer är att dom skjutsar tillbaka grabben till förläggningen,eftersom Miljöpartiet drivit igenom att inga ensamkommande får skickas ut ur landet fast dom är kriminella. Eftersom killen inte är Svensk och dessutom "minderårig" så väcks heller inget åtal.
Han kan alltså åka hem till förläggningen och tala om för dom andra att det är fritt fram att stjäla i Sverige.
Det här skapar inte bara en massa onödig kriminalitet.Det retar dessutom gallfeber på vanligt folk.
Miljöpartiets politik är som en reklamaffisch för SD.

2.  En bekant till mig hade varit på Classic Carweek och hjäpt till vid ett tillfälligt gatukök.
Det kostar mycket pengar och ställs stora krav på gatuköken innan dom får tillstånd att sälja.Då förstår man frustrationen som dom kände när en utländsk person bara ställer opp en grill på bästa platsen och kör igång med att sälja hamburgare svart och helt utan tillstånd. Polisen tillkallas men vill först inte komma. Efter hårda påtryckningar dyker polisen upp men vet inte vad dom får göra. Dom ringer en åklagare och får till slut besked om att dom får avhysa mannen. Polisen kör iväg mannen som bara flyttar sig till ett annat ställe och kör igång med att grilla hamburgare igen. Polisen är uppgiven.Det går varken att beskatta eller bötfälla mannen som inte är Svensk.
Under tiden har dom seriösa säljarna blivit så förbannade att dom börjar bli hotfulla. Det slutar med att polisen varnar dom seriösa säljarna för att dom kan bli arresterade och bortförda.

Dom som sköter sig klämmer vi åt,men dom kriminella får härja fritt.

3.  ISIS är en helt galen terrorgrupp som härjar i IRAK. Dom lever som på 1500-talet och dödar alla som inte är med dom,bara förra året 1000 mord.Mest civila,kvinnor,barn gamla.
Nu har Minst 80 svenskar anslutit sig till ISIS  Det är så klart flyktingar som blivit Svenskar som nu visar sitt rätta jag. Det värsta är att det inte ens är olagligt att åka utomlands och vara med i terroristgäng.
Om det fanns nån stake i Svenska myndigheter och politiker då skulle dessa "Svenskar" i ISIS bli av med sitt Svenska medborgarskap direkt.Sen skulle dom få veta att dom aldrig mer fick sätta sin fot i Sverige igen.

Istället sprids ryktet om Sverige i hela världen som en fristad där kriminella kan verka i lugn och ro.

3 kommentarer:

 1. Hoo ja. Vem har hört talas om infödda svenskar som får betald hemresa för att hälsa på släkten på annan ort? En bussbiljett där torde kosta mindre än vad flygresor till hemländer eller angränsande som man FLYTT ifrån.

  Den värsta jag hört talas om var karln som åkte till Somaliakrokarna och passade på att göra igen fru på smällen för femtielfte gången innan han åkte till Sverige igen för femtielfte gången. Artikel i tidningen om hur han längtade efter sin stora familj och hoppades de snart skulle komma.

  SvaraRadera
 2. kolla här då
  http://sidselb.blogspot.se/2014/06/da-jag-bodde-i-ghetto.html

  SvaraRadera
 3. Min 20 åriga son som bor i gamla spånga i Stockholm ringde mig igår. När vi pratar bryts plötsligt telefonsamtalet. Efter en minut ringer han upp och är flyg förbannad. " två svartingar på en moped försökte nyss sno min mobil,och slog den ur näven på mig" sa han. Som tur var föll den bara i backen." Så här är det så fort man går utanför spånga mot Tensta" sa han. " Ser jag dom igen ska dom fan få "
  Integration och tolerans .

  SvaraRadera