Sök inlägg

lördag 3 mars 2018

Rysskyla och Borsjtij

Den Sibiriska Rysskylan väller in

Istället för att kämpa emot så ger jag nu opp
                                                                         Let's go with the flow

Så i går kokade jag Rysk rödbetssoppa ( Borsjtij )

Åt den fantastiskt goda och värmande soppan med med Vodka på traditionellt vis i Duralexglas, samtidigt som jag lyssnade på Red army Choir.

NASTROVJE !


Hittade detta recept på en gammal  porslinsmugg.
Fast jag böt ut prinskorv mot Bullens pilsnerkorv.




Red Army Choir - The sacred War

8 kommentarer:

  1. Spännande, kan man använda Bullens som människoföda!? Med rejäl mängder skogsstjärnan kan den kanske gå ner. Förmodar att du inte drack köpesprit, åtminstone inte köpt på bolaget.

    https://www.youtube.com/watch?v=C4BRU-kHFYM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Bullens är den godaste varmkorven.Med eller utan Vodka.

      Radera
  2. REd army choir?
    Försvann inte en del av den rätt nyligen?
    Så länge det inte var Anton Nilsson vid spakarna så...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo, 64 av körmedlemmarna dog i flygkraschen. Men dom resterande fortsätter.

      Radera
  3. Ser gott ut :) Har aldrig ätit den soppan, men ser ut att vara värd att prova och nu har jag ju receptet. Även vilken dryck som passar bäst till.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Eva-Lisa: Använd färska rödbetor bara, inte några inlagda, för då blir det inte bra.

      Radera