Sök inlägg

fredag 23 september 2016

Läbbigt värre

Min älskade särbo hörde av sig om att hennes tvättmaskin rasslade.

Hon ville att jag skulle komma och kolla på den...Min granne hävdade att det var ett trick och att hon egentligen ville nåt helt annat.

Jag åkte i alla fall dit (till Falun) för att kolla på tvättmaskinen. på vägen dit lyssnade jag på Radio dalarna som berättade att ett häftigt tjejband som heter Maidavale skulle spela i Falun samma kväll på Magasinet.Dom spelade psykelelisk hårdrocksblues, så jag blev genast intresserad. 

Jag hittade inget fel på tvättmaskinen men rasslet avtog så den får snurra ett tag till utan åtgärd...Jag berättade för älsklingen om det häftiga tjejbandet på Magasinet och undrade om vi inte kunde gå dit ?

Lite motvilligt följde hon med dit.
Det visade sig att det var Falu pride som hade nån slags läbbfestival med tjejband,som hette SHESIDE ! Säkert 90% av publiken hade konstiga frisyrer som antydde att dom var läbbor.....Nästan alla i publiken var ungdomar utom en handfull gubbar som antingen var rockers eller fluktare.

Maidavale
Var skitbra
Så här såg dom ut
Musiken var tung och häftig grabbrock...Eller man kanske ska säga gubbrock nu mera...Läbborna diggade och verkade med på noterna....Nu har jag nog fördomar men hade det varit en tillställning för bögar så hade dom nog inte diggat den här musiken....Förresten så hade dom nog inte bokat ett sånt band heller...Snarare Alcazar eller nåt annat glittrigt Discoband.

Det var i alla fall mycket trevligt och jag trivdes med musiken och publiken.När Maidavale spelat klart så ville älsklingen att vi åkte hem till henne,trots att det var flera band kvar.Bland annat ett band som spelade nån slags världsmusik som älsklingen brukar gilla.
Hon skyllde på att hon var trött och skulle opp och jobba dagen efter...Det lät rimligt så jag följde med.
Väl hemma verkade hon inte ha så bråttom med att sova.
Jag börjar förstå vad min granne menade.Så här låter
MAIDAVALE

5 kommentarer:

 1. Där gick du rakt i fällan ;) Redan när du skrev om tvättmaskinen insåg jag vart det var på väg.
  Skoj att bandet var bra i alla fall och "efterfesten" verkar ha blivit lyckad den med :)

  SvaraRadera
 2. Jag förstår inte vad du försöker antyda. Förresten tycker jag att diskmaskinen låter lite konstigt också.

  SvaraRadera
 3. Såååå, är du fluktare eller ?

  SvaraRadera