Sök inlägg

tisdag 29 december 2015

BITTERPITTEN på mellandagsrea

Jag avskyr mellandagsrea.

Jag avskyr Köpcentret Kupolen.

Men för att få min älskling på bra humör så följde jag väl med då. 
När jag nu ändå var med så kunde jag ju passa på att handla lite åt mig själv också...Jag skulle bara ha 3 saker så det borde ju vara snabbt avklarat.

1. Röd finskjorta i glansigt tyg gärna silke siden eller nåt liknande.
Jag har letat efter en sån i flera år, egentligen är det inte aktuellt längre men bara det faktum att dom inte verkar finnas i butikerna triggar mig att leta vidare.
När jag kommer in på nån utav alla Herrbutikerna i kupolen så är det alltid likadant..Det finns vita,blåa svarta och så finns det skjortor i 10 nyanser av grått...Men så klart ingen röd.Om jag frågar nån av dom där fjollorna som är expediter varför dom inte har röda skjortor ,då flinar dom lite bara och rycker på axlarna.

Alltså...Jag fattar inte hur dom tänker ? Om Det finns 5 herrbutiker som konkurrerar med varann på samma ställe,varför har dom då precis samma utbud ?   Vad är det för konkurrens ?

2. Kalsonger. Ja helt vanliga med Y-front eller typ Herrtrosor...Tror ni att det finns på nån utav alla Herrbutikerna på Kupolen ? Nej det finns nämligen bara Boxerkalsonger....Jag gillar inte Boxerkalsonger....Dom är för varma,och håller inte paketet på plats som riktiga kalsonger....Men nu är det modernt med Boxerkalsonger,så då finns det bara såna överallt.

Man skulle kunna tro att vi lever i en kommunistdiktatur där staten bestämt vilka kläder vi ska ha.....Alla kalsongerna är faktiskt tillverkade i en Kommunistdiktatur.(Kina)
Det är ju inte konstigt om alla snobbiga likriktade  klädbutiker blir utkonkurrerade av näthandeln....Där finns det nämligen ett helt annat utbud.

3. Körsbärssaft.  Ja nu har jag kollat på ICA,COOP,City Gross,Willys och Hemköp,och ingen av dom har Körsbärssaft !!!
2 Sorters Blåbärssaft 3 Sorters Svartvinbärssaft lika många jordgubb,apelsin och limesafter och inte mindre än 5 olika sorters hallonsaft men ingen Körsbärssaft....Det kan tyckas vara ett litet problem...Visst,men nånting är fel när konkurrerande butiker har 5 sorters hallonsaft men ingen av dom har körsbärssaft....Hur tänker dom ?   Om man frågar dom så svarar dom att dom inte säljer nån körsbärssaft så därför har dom ingen.....Nej just ja...Om dom inte hade nån hallonsaft så skulle dom säkert inte sälja så mycket av den heller.

Jag åkte hem från Kupolen lite mer arg än vanligt.
Helt övertygad om att jag inte borde vara ute bland folk på mellandagsrea.

Min älskling tröstade mig med att tipsa om en affärs idé,
"En butik med röda skjortor, kalsonger och körsbärssaft"
Hoe hoe...Gissa vem som köpt opp alla röda skjortor ?

3 kommentarer:

 1. Måste det vara glansigt röd, brrr. Röda skjortor i olika nyanser borde det inte vara något problem att hitta. Men glansigt!? Är det en neglige du ska ha?

  Saften hittar du nästan granngårds

  http://www.grangardemusteri.se/produkter/saft/produkt_dok/korsbarsaft50cl.html

  Kalsonger finns väl hos närmaste Dressman.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nog kan jag få tag på saften.Problemet är att saften inte finns i butikerna.Jag blir sur på det.

   Radera
 2. Det lite trista idag, är att det är samma butikskedjor som breder ut i alla dessa köpcentrum hela Sverige, vilket betyder att det är samma sortiment i alla köpcentrum, från norr till söder.
  Det positiva är att varorna blir billigare, men utbudet tråkigare. Dom små butikerna som har andra sortiment, har svårare att överleva, då dom inte kan konkurrera prismässigt.

  Mvh Skogåsbon

  SvaraRadera