Sök inlägg

söndag 27 september 2015

Mångkulturen tränger sig på

Ganska snabbt håller Sverige på att förändras.
Tråkiga gråa Svenskar har äntligen fått lite färg på tillvaron.

Efter att Svenskar i många år gått och suktat efter andra spännande  kulturer som det svänger om,så har det äntligen gett resultat...Jag har själv tyckt att Svenskar är tråkiga PK-figurer som aldrig törs sticka ut och aldrig vågar ha en egen åsikt.
Sverige och Svenskarna har alltid varit lagom med allting...Säkert och tryggt...Rent och snyggt...Aldrig någon spontanitet med vilda upptåg och vilda protester som i exotiska kulturer långt bort i tok.

Men nu jävlar händer det grejer i gamla Svedala...Spontana kåkstäder med spännande kultur och kittlande anarki växer upp på tomma oanvända industritomter....Så kreativt och bra att nån kommer sig för att använda platserna till något kul....

Bilbränder ,stenkastning,handgranatssprängning och andra häftiga aktiviteter anordnas i förorterna....54 platser i Sverige har faktiskt blivit befriade ifrån Poliser och styr under egna Sharialagar...Danmark som bara har Kristania(som bara är nästan laglöst) är så klart riktigt avundsjuka,och även Polen har uppmärksammat detta.

Fattiga tiggare både i städer och på landsbygden...Precis som i underutvecklade exotiska bananrepubliker utan sociala reformer.Detta mixat med gangstagäng fulla med bling bling runt halsen och på fingrarna, i Svarta bilar med tonade rutor och jättestora fälgar ger en mycket mångkulturell upplevelse.

 Tyvärr finns det en del gnöl i från vissa håll om att vi inte har plats med alla invandrare... Skit löjligt Bullshit säger jag... Åk 10 mil utanför storstan så finns det massor med tomma hus överallt...Dom är nästan gratis också, för inga Svenskar vill bo där....Såg ett lysande exempel på Uppdrag granskning i måndags i från Högfors. Där fanns det massor med tomma hus och lägenheter som Romer flyttade in i. Dom drog igång Högfors så att det blev liv och rörelse i den förfallna bruksorten....Men den trångsynta missanpassade urbefolkningen satt bara bakom gardinerna och skvallrade och ojjade sig över hur hemskt det var med folk i närheten.
Om inte invandrare flyttar in i byar som Högfors, så dör såna byar ut om mindre än en generation...Det finns inte en chans att några bortskämda fisförnäma Svenskar flyttar dit till dom husen..... Visserligen var det väl nåt hus här och där som blev ockuperat...Men va fan...Om det bara står där och ingen bor där ?

Det märkliga är.
Att nu när Svenskarna äntligen fått lite mångkultur värd namnet,då vill dom bara åka utomlands.
Svenskarna reser på charter mer än någonsin...Reklamen i TV är överrepresenterad av resebolag som vill att du ska resa, och spelbolag som vill att du ska spela och vinna pengar så du har råd att resa.
Ju mer invandrare som kommer hit,desto mer åker Svenskarna bort.
Jag förstår inte.....Det är nåt som inte stämmer.


11 kommentarer:

 1. Korrekt. Det är inte mycket som stämmer i Sverige idag.

  SvaraRadera
 2. Hehe, jag tänker på det här med rekvisition, som skulle kunna bli aktuellt om det här fortsätter. Då kan ju inte längre folk utnyttja sina sommarstugor och MÅSTE kanske åka utomlands på semestern om de vill uppleva något annat än sin permanenta bostad. Då ska det bli intressant att se om trenden vänder :)

  SvaraRadera
 3. Expropriation, rekvisition är något helt annat. //tompas11

  SvaraRadera
  Svar
  1. Okej, då har de skrivit fel i SOU:n som finns hos KB för där står det: "Utredningsmannen föreslår vidare att en fastighet eller del av fastighet som tillhör annan än staten genom rekvisition får tas i anspråk för att tillgodose behovet av lämpligt belägna och utformade lokaler för utredning och inkvartering. En sådan rekvisition förutsätter att regeringen gett tillstånd till den."
   http://www.slideshare.net/Johanwesterholm/massflykt-till-sverige-sou-1993
   Sid 49

   Radera
  2. Tror att kanske skillnaden är att vid Expropriation, utgår ersättning. Men det är bara som jag tolkar det.

   Radera
  3. Man får väl ockupera ett hus istället för att köpa det.
   Det verkar säkrare.

   Radera
 4. Polisen säger ju att dom inte kan vräka nån som är oidentifierad,och att det är därför som Romerna får vara kvar i ockuperade hus och kåkstäder.

  Om då polisen kommer för att köra iväg mig i från min sommarstuga,är det då inte bara att säga att jag är en oidentifierad flykting som har hittat huset ? Det var ju det huset skulle användas till.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Enligt logiken som tillämpas borde det vara fullt möjligt.
   Om du tar tillfället i akt att praktisera detta, hade det varit intressant med ett inlägg där du berättar om hur det gick :)

   Radera
 5. Vad polisen och samhället egentligen signalerar är att man kan inte gripa någon människa som inte är identifierad och detta torde gälla oavsett vad den misstänkte gjort sig skyldig till. Så nu lär väl mördare, våldtäktsmän och annat löst folk ha evig amnesti... //tompas11

  SvaraRadera
 6. Ja, det förstår jag inte. Om polisen kommer på en våldtäktsman mitt i handlingen, ber man om leg innan man ingriper?
  Och om mannen glömt leget hemma, får mannen fortsätta våldta då?

  SvaraRadera