Sök inlägg

måndag 9 mars 2015

Politikerföraktet

Borde öka om folk såg på agenda på Svt i går kväll.

Tyvärr gjorde dom väl inte det...Dom orkar väl inte bry sig om politik längre...Dom tittade väl på Wallander, partaj eller nån sportkanal istället.

Men jag tittade faktiskt på när Anna Hedenmo grillade Magdalena Andersson (finansminister)i Agenda.Och jag har väl inte sett nån politiker svara så arrogant på frågorna sedan Bosse Ringholms tid.
Hon vägrade nästan att svara på alla frågor....Istället flinade hon och flackade med blicken medan hon pratade om nåt helt annat.
På frågan varför hon övergett överskottsmålet som hon lovade att hålla före valet för ett halvår sen,så svarar hon att hon tycker det är viktigt att följa regler. Men att nu vill hon ändra reglerna, så då gör det ju inget att man bryter dom gamla reglerna.

Det är precis som politikerna gör i USA när dom slagit i lånetaket...Då beslutar dom att höja lånetaket.Då är det helt plötsligt nya regler som gäller och det är bara att fortsätta låna.

Magdalena har till slut vikit sig för LO som hela tiden velat att regeringen skulle bryta överskottsmålet och börja låna för att få fart på Sverige...Tyvärr har dom ju rätt...Det går inte att ta emot så mycket invandrare som Sverige gör utan någon som helst beredskap eller pengar.Och med en industri som i stort sett är död förutom vapenexport till diktaturer, då måste vi låna pengar om vi ska behålla välfärden ett tag till.
Att sen lånen måste betalas tillbaks eller räntan går upp nån gång..Det är ju ingenting som Magdalena behöver bry sig om eftersom det förmodligen drabbar nån annan regering.
När vi hamnat i samma situation som Grekland då är väl Magdalena glömd redan.

Magdalenas anseende föll som en sten i agenda igår....Hon säger egentligen ingenting...Men om man läser lite mellan raderna så förstår man att Sverige håller på att falla ihop som ett korthus.
Det hade ni förstått om ni tittat på Agenda istället för att titta på en massa annan skit eller surfa runt på Facebook.

Här har ni agenda från igår.Inslaget börjar 24:50 in. Magdalena i agenda Bättre sent än aldrig.

15 kommentarer:

 1. Att Sverige börjar falla ihop som ett korthus, förstår nog många utan att titta på Agenda. För egen del mår jag så illa av den här regeringens första halvår att jag inte kan se intervjuer med de sk ministrarna.

  Det borde ha varit omöjligt att förstöra och misslyckas med så mycket samtidigt och på så kort tid.

  Fredrik Reinfeldt var inte min favorit, men han hade så rätt när han sa till Löfven .. det är omöjligt att regera utan att ha förberett sig.

  Nu får vi leva med resultatet .. :-P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyvärr är jag rädd att många inte förstår hur illa det är.

   Radera
 2. Det är fruktansvärt. Låna till välfärden är ju så sjukt så det är inte sant. Börja istället med att sparka hela landstingsledningen i Dalarna och ersätt med några slipade ekonomer, så har vi råd med en jäkla massa sjuksköterskor och bättre käk till våra äldre. Hur tänker politikerna? Färre och färre som bidrar till välfärden genom att jobba och betala skatt skall försörja fler och fler som bara kostar pengar.

  SvaraRadera
 3. Hej,

  Letar du efter ett företag lån, personliga lån, bostadslån, auto
  lån, studielån, skuldkonsolidering lån, lån utan säkerhet, satsning
  kapitalet osv ... Eller har du vägrade ett lån från en bank eller någon finansiell
  institution för en eller flera reasons.You är på rätt plats för
  dina lån lösningar! Jag är en privat långivare, jag ger ut lån till
  företag och privatpersoner på en låg och prisvärd ränta på
  3% .Interest. Kontakta oss via e-post: berryloanscompany@gmail.com

  LÅNE ANSÖKNINGSBLANKETT.

  Ditt för- och efternamn:
  adress:
  land:
  State:
  Lånebelopp:
  kön:
  Lån Varaktighet:
  Telefonnummer:
  Fax:
  Månatlig Inkomst:
  Specifikt datum du behöver lånet:

  OBS: Detta behövs innan vi kan gå vidare med
  transaktionen av lånet okej.

  Hälsningar
  Herr Berry

  SvaraRadera
 4. Ansöka om ett lån NU.
  Hej, Mitt namn är ILLUMINATI LÅN. Jag är en privat långivare som ger ut lån till privatpersoner och företag personer. Har du fått avslag av så många banker? Behöver du finansiering för att etablera din verksamhet, eller Behöver du akut finansiering för expansion av ditt företag? Eller behöver du ett personligt lån? Min lån varierar från personliga till företag lån. Min räntan är 3% och vår låneprocessen är mycket snabb också. Jag är mycket villig att göra alla dina ekonomiska problem ett minne blott. Om du är verkligen redo att bli löst dina ekonomiska problem, sök sedan längre och ansöka om ett lån idag. Om du är intresserad vänligen kontakta oss på denna e-postadress; illuminatiloanscompany@gmail.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vara mycket allright med min ekonomi.Men jag orolig att jag får ett stort shitload of problem med min ekonomi om jag gör bussiness with you. Sorry!

   Radera
 5. Den fina med landet Sverige är ju att det vid sidan om politikerföraktet finns utrymme för nya politiker. Tänk om alla med åsikt hade engagerat sig, oavsett åsikt.

  Än så länge verkar det gå att framföra sin åsikt. Även för de som inte är vad man populärt kallar för PK. Eftersom de "mindre PK" (enligt etablissemangent) påhejas här så undrar man hur många av påhejarna som engagerar sig vid sidan om bloggandet?

  Själv har jag haft åsikter om mycket i många "blandade sällskap", oblygt,utan att bry mig i vad de andra har för åsikt.

  Dock har jag varit lite försiktig med uttalanden om "utlänningar" eftersom jag inte är född i konungariket. Detta verkar iofs inte vara ett "problem" eftersom ögonfärgen och hårfärgen är av blekare nyans än hos många av kritikerna...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Konstruktiv kritik? Bonnjävel :-)

   Radera
  2. Jag älskar finsk kultur och är själv ihop med en finska. Men jag kan inte med när dom kommer hit till Sverige och beter sig som Svenskar.
   Dom ska va svårmodiga halvnakna och fulla. Precis som i Kaurismäkifilmerna :)

   Radera
 6. Finnar kan konsten att supa utan att ha roligt.

  SvaraRadera
 7. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 8. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 9. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera