Sök inlägg

onsdag 18 december 2013

En PK Jul i år

Jultraditioner är verkligen inte PK....Så kan vi väl inte ha det ? Här måste till en anpassning.
Om vi börjar med julbordet,så är ju det ett hejdlöst frosseri i sögel...fett och kött med mycket salt och socker,och nästan inga grönsaker...Och den lilla gnutta grönsaker som finns representerad på julbordet består mest av kokta inlagda rödbetor i rödbetssalladen,och några små morotsbitar i sillagen...Kanske några sönderkokta beska brysselkål också.
Så kan vi ju inte ha det....Dietisterna och PK-maffian måste ju vara förtvivlade.
På IKEA har man anpassat sig något lite ,och hade iaf en vegetarisk julsill på sitt julbord...Vete fan vad det är ? Men PK är det iaf...
Grishuvud på julbordet ! hur provocerande tror ni inte att det är för en Muslim ?
Nej ut med skinkan och in med en stor pumpa istället. Prinskorven byts ut mot sparris...Svartbrända rädisor ser nästan ut som köttbullar...Och Bambuskott eller Aubergin går säkert lika bra som sill att lägga i lag.

Sen har vi ju Tomten...En kommuniströd Castrofigur som Ho..ho..hoande försöker muta till sig barn med paket...Vad ska våra nySvenskar tro när en Peddogubbe med lösskägg sitter och gullar med deras barn i knät ?   Nej bort med honom.

Vitklädda Stjärngossar med strutar på huvudet som ser ut som KLU KLUX KLAN,och helt ogenerat hånar och kränker små negerpojkar utklädda till pepparkakor. Här snackar vi inte smygrasism..Här är det helt öppet..Och föräldrarna filmar eländet och lägger ut det på Facebook...Förbjud.

Och alla dessa förbannade Jesusbarn i krubbor med vise män och jungfru Maria...Vi har ju faktiskt religionsfrihet i Sverige...Då kan vi ju inte ge Kristendomen konkurensfördelar heller...Det är inte PK.
Om vi inte ska låta representera både Harekrishna,Rastafari.Buddha,Allah,Rabbiner ,Nakna feminister och alla andra som har nån annan religion,eller åsikt.Då är det väl mest PK att vi förbjuder GUD på julen.

Paketen då ?  Ska vi verkligen ge varann en massa paket ? Tänk på alla dom som inte får några paket..Eller inte har råd att ge paket...Tänk vad kränkta dom blir av Julen.

Glögg och Julöl då ?  Tänk på att det finns dom inte tål alkohol...ska dom behöva lida av att vi sitter och häver i oss öl och Glögg ?  Nej förbjud all alkohol i juletider....Och Julmust...Vilken sockerbomb..Extremt onyttigt att bälga i sig,och Diabetikerna blir kränkta,och vi andra riskerar att bli diabetiker.

Fira en PK-Jul i år....Sitt hemma nykter och käka grönsaker. Utan tomtar och utan paket.Och utan religiösa traditioner.....Njut av att inte kränka nån och känn dig jävligt duktig och PK....Det ska jag göra..Eventuellt !!!

1 kommentar: