Sök inlägg

tisdag 8 februari 2022

Vi Demokratiserar bort vår Demokrati

 Igår var det demonstrationer i Stockholm mot Socialen

Islamister bedriver en hatkampanj emot Socialen och LVU. Och igår eskalerade den med en demonstration utanför riksdagshuset. Man menar att Muslimska barn kidnappas av Socialen och tvingas att bli Kristna och att äta fläsk,mm.Kvinnor skrek att Sverige och Socialen ska brinna i helvetet, uppmaningar om att bränna ner socialen skallade.


Ja visst har dom rätt.

I utsatta områden i Sverige så är omhändertagna barn ifrån Muslimska familjer i majoritet. Många Muslimska familjer kan inte eller vill inte anpassa sig till det Svenska samhället. Barnaga och kvinnomisshandel är en del av deras religion. likaså hederskultur och omskärelse. Dom gör bara som dom alltid har gjort. 

 Många Muslimska män är arbetslösa och tvingas se på när deras fruar istället får försörja familjen med jobb på äldreboende och liknande. Barnen kan svenska mycket bättre än föräldrarna och vet sina rättigheter,och blir kaxiga. När familjefadern tillrättavisar barnen med örfilar så hotar barnen att gå till Socialen.

I Sverige kan föräldrarna bli av med barnen på grund av kriminalitet också.Det är också obegripligt för vissa Klankulturer där konflikter löses utan inblandning av samhället. Oftast får ju Mammorna vårdnaden om barnen i vårdkonflikter i Sverige,vilket också är helt obegripligt för många Muslimer som kommer ifrån kulturer där Papporna äger barnen.

Socialen kommer att förlora.

Redan idag är det en väldig omsättning av personal på Sveriges Socialkontor.Dålig arbetsmiljö och alltför tung arbetsbörda är vanliga orsaker. Kommer personalen dessutom att bli hotad av Klaner och kriminella gäng,så kommer dom nog att vika ner sig och sluta att omhänderta Muslimska barn.

Det nya partiet Nyans som är ett Muslimskt parti är också med och demonstrerar. Man vill bland annat ha fler religiösa friskolor, positiv särbehandling av Afrikaner till arbeten. Att staten inte förbjuder slöja och omskärelse,tjänstemannaansvar och att LVU förbjuds. Hur dom lyckas i riksdagsvalet återstår att se, men dom kommer säkert in i flera kommuner eftersom du inte behöver vara Svensk medborgare för att få rösta i kommunalval.

Kommer valet att stå mellan SD och Nyans?

Har vi ett inbördeskrig i antågande? Håller en av världens bästa Demokratier på att krackelera inifrån?7 kommentarer:

 1. Nej det kommer inte att bli något inbördeskrig. Detta eftersom svenskarna/myndigheterna kommer att vika ner sig alternativt lämna landet för de som har den möjligheten.//tompas11

  SvaraRadera
 2. Vi får aldrig sluta hoppas på möjligheten av att dylikt i alla fall!

  SvaraRadera
 3. Nu tycker jag att vi knyter näven ,hårdare, i fickan och stämmer upp i "we shall overcome"

  SvaraRadera
 4. "positiv särbehandling av Afrikaner till arbeten"
  Snart finns det nog många ledig platser inom Socialtjänsten där dom högutbildade arbetslösa afrikanerna kan få arbete med att reda ut det påstådda LVU-missbruket under överinseende av det återinförda tjänstemannaansvaret.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mycket bra idé!
   Äntligen ordning och reda :)

   Radera
 5. Är bitterpittem så chockad av händelseutvecklingen i omvärlden att det inte blir någon analys. Eller är det focus på inrikesproblem. Iofs redan det mycket att hålla reda på.

  SvaraRadera