Sök inlägg

onsdag 12 augusti 2020

Elefanten i riksdagen




                              Migrationsförhandlingarna bröt ihop
3 partier vill ha fri invandring,resten vill ha en stramare invandringspolitik.
Miljöpartiet(den gröna elefanten i rummet)är stolta över att bedrivit en human flyktingpolitik säger språkröret Per Bolund.
Ursäkta mig!
Men vilken sten har han sovit under dom senaste 10 åren? Human flyktingpolitik? Är det att låta dom rikaste männen med vassast armbågar komma hit? medan kvinnor och barn blir kvar? Sen kastas dom unga männen in i utanförskap och arbetslöshet i segregerade områden som styrs av kriminella gäng. Varje dag begås det knarkbrott, stölder,misshandel och hot av segregerade invandrargäng. Oftast skjuter dom på varann också, men tyvär även på oskyldiga ibland.

Sverige har blivit ett helt annat land på 10 år,och det är enbart till det sämre!
Hur kan dom ens sitta i riksdagen och diskutera volymmål på invandringen utan att prata om vilket gigantiskt misstag den Svenska invandringspolitiken varit? Hur kan dom ens föreslå att ta hit fler när det inte finns nån plan överhuvudtaget för var dom ska bo eller arbeta? Eller hur dom hindras från att bli kriminella?
Hur kan ens riksdagspolitikerna diskutera invandring utan att fråga vilka kommuner som vill ta emot fler invandrare? Det borde väl åtminstone vara våra kommuner som bestämmer det. Hittills har då inte jag hört nån riksdagsman som föreslagit att flyktingarna ska bo på Rosenbad.

Inte heller har jag hört att dom pratar om hur många fler fängelser,domstolar och Poliser vi behöver för att vara beredda på mer invandring.


 Miljöpartiet tror nog att dom ska få fler röster ifrån invandrare, med den politiken dom bedriver, men där har dom nog fel. Dom nya SD-rösterna kommer nämligen ifrån skötsamma invandrare som har tröttnat på buset. Jag har talat med några stycken invandrare,dom skräder inte orden."utvisa alla invandrare som begår brott"säger dom,och om det inte går"Skjut ner dom"
Ja kommer man ifrån diktaturer så är man van vid hårda tag.

Det är inte heller lätt att förklara för någon som kommer ifrån en diktatur hur det minsta partiet i riksdagen kan bestämma allt.

5 kommentarer:

  1. Så jäkla sant. MP borde förbjudas.

    SvaraRadera
  2. Förhandlingar som bryter ihop, verkar vara dagens melodi.

    SvaraRadera
  3. Arbetstillfällen för myndigheter, jurister/pappersvändare och många andra. Förr hade vi Försvaret, militären gjorde beställningar som gav sysselsättning åt arbetare. Vi fick en massa fort och flygplan. Ungefär som att bygga pyramider....

    SvaraRadera
  4. Tyvärr har regeringen helt tappat kontrollen. Vi lär inte se någon förändring till det bättre så länge Löfven sitter vid makten och låter ett litet extremistparti diktera villkoren.

    SvaraRadera