Sök inlägg

söndag 16 februari 2020

Support Your Lokal Drug Dealer

Lokala handlare får allt svårare att överleva.

Butikslokaler gapar tomma när handlarna blir utkonkurrerade av internetbutiker. Knallare och småfifflare med kontoret på fickan har också svårt att överleva i det kontantlösa samhället. Bransch efter bransch slås ut i konkurrensen.
Alla utom Knarkbranschen.
Här är det fortfarande kontanter och lokala  handlare som gäller. Man kan ju undra varför? Det har till och med gått så långt att Kriminella gäng rånar varandra på säljtelefoner. Alltså mobiler med adresser till kunder åt knarkhandlarna.  Här är det massor med mellanhänder som allihop ska tjäna en hacka på försäljningen, och därför lägger på några procent och späder ut knarket lite. Det är ju i helt motsatt riktning mot resten av samhället som verkar sträva efter så lite mellanhänder som möjligt , och så hög kvalitet som möjligt till ett billigt pris.
Jag har pratat med missbrukare som berättar att det är mycket billigare att köpa knark på nätet än på gatan. Man handlar via Darknet och slipper sluskiga mellanhänder som blandar i nåt skräp i knarket. För att vara på den säkra sidan beställer man också ett litet kemlab via Darknet, så att man kan kolla att man fått riktiga grejor. Och skulle tullen ta knarket så får man ett brev där det står att tullen hittat knark i en försändelse till dig, men det blir ingen Polisanmälan.

Då är frågan varför blomstrar knarkhandeln på gatan, när det går att handla så mycket bättre och billigare på nätet?

Är knarkare dumma i Huvudet?

Eller är det så att dom värnar om att deras närområden ska blomstra och vill stötta den lokala langaren?


2 kommentarer:

  1. Knark lär göra en dum i huvudet, har jag hört.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

      Radera