Sök inlägg

fredag 9 augusti 2019

Broilerfabriken

Idag på nyheterna berättades att SSU är Sverige rikaste ungdomsförbund.
Centern kommer på andra plats,och Moderaterna först på tredje plats, trots att dom är det största ungdomsförbundet. SSU har som största inkomstkälla sin lotteriverksamhet och därefter aktieplaceringar. SSU är alltså en broiler fabrik för unga råkapitalister som lever gott på att arbetarna köper deras lotter. Pengarna investeras sen på börsen i sann Moderatanda. Föresten är det nog inte så mycket arbetare som köper lotter. Det är snarare arbetslösa och andra av samhällets utslagna. För några år sen uppdagades att  SSU säljer lotter på kredit till redan skuldsatta. År 2017 var det 8000 personer hos kronofogden p.g.a att dom inte kunde betala sina lotter till SSU.

Här har vi alltså ett ungdomsförbund som drar in 30 miljoner om året på lotteriverksamhet som egentligen är förbjuden, men dom har dispens.Med gott samvete skickar dom sen kronofogden på dom stackars utslagna partimedlemmar som inte kan betala. Sen får dom aktieutdelning och statliga bidrag så att slutsumman hamnar på 60 miljoner om året. Lägg därtill diverse bidrags och skattefusk samt Islamism och rasism så börjar bilden klarna.
Dom här ungdomarna i SSU lever ganska långt ifrån dom ideal som ett arbetarparti borde ha. Dom är ju värre kapitalister än Moderaterna.Sen växer dom upp och tar makten. Inte undra på att samhället ser ut som det gör.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar